Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο του Βόλου- Επίθεση δέχτηκε μαθητής στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου

Να καταγγείλλει το περιστατικό στην αστυνομία προέτρεψε τη Διευθύντρια του Σχολείου ο Διευθυντής Εκπαίδευσης

Διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνουν τα περιστατικά βίας και bullying στα σχολεία του Βόλου καθώς σήμερα επίθεση βίας δέχτηκε μαθητής με ειδικές ανάγκες στο 3ο ΕΠΑΛ Βόλου. Όπως ανέφερε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαβελίδης στο 3ο ΕΠΑΛ σήμερα το πρωί σε ένα διάλειμμα, μαθητής από ΓΕΛ του Βόλου πήδηξε τα κάγκελα, μπήκε στο προαύλιο κι  έδειρε ένα μαθητή στο φάσμα του αυτισμού, τον ξάπλωσε και τον κλωτσούσε. Οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι, σύμφωνα με τον κ. Σαβελίδη.

Τον δράστη μαθητή, έπιασαν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί, όμως τους ξέφυγε και πήδηξε τα κάγκελα και έφυγε. «Τον γνώριζαν όμως οι μαθητές του ΕΠΑΛ και η διευθύντρια με ενημέρωσε και της είπα να πάει στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό» τόνισε.

“Όταν στη σχολική ζωή μπλέκονται αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές,  τα γεγονότα είναι θλιβερά. Είναι αξιοσημείωτη η συχνότητα που γίνονται στην περιοχή μας και μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα τι ακριβώς έγινε αλλά ό,τι και να συνέβη πρόκειται για γεγονός σχολικού εκφοβισμού και παρενόχληση που δεν έχει σχέση στη σχολική ζωή. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, αλλά θα διαπιστωθεί από εισαγγελική έρευνα αλλά και την προκαταρκτική που διατάξαμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαβελίδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.