Νέο σοκ στο Βόλο- Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 47χρονος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Το ένα σοκ διαδέχεται το άλλο στο Βόλο από τους απανωτούς, αιφνίδιους θανάτους νέων ανθρώπων. Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του 47χρονου Θρασύβουλου Στεργίου από τις Γλαφυρές, λιμενικός στο επάγγελμα που υπηρετούσε στην Ιστιαία και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο 47χρονος αφήνει πίσω τη σύζυγό του, το παιδί του, γονείς του και λοιπούς συγγενείς.

Συγκλονισμένοι τον αποχαιρετούν
Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους και αφήνουν συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντίο. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο να έχεις φίλε. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα σου και τον πόνο των δικών σου. Κάποτε θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί οι συμμαθητές. Σε αγαπάμε.

Ρε φίλε γιατί ????
Αφού τα είχαμε πει γμτ !!!!

Αν και αρκετά χρόνια ερχόσουν στ καστανιωτισσα στο Γιώργο στο σύμβολο …με τη γυναίκα και το παιδί .Εκεί σε γνώρισα πιτσιρικάς …Αρκετά χρόνια 10κ βάλε. Και…έχουμε αρκετά χρόνια καταβροχθίσει ποτά ουισκια σφινακια….Σήμερα το μαθα και με Πιάσε ρίγη …Ρε φίλε τι να πω να σε καλά και να μας προσέχεις ..Τπτ αλο δεν έχω να πω ζωή σε σας και…

Καλο παράδεισο καλο μου……τα λογια ειναι περιττά

Δε θέλω να το πιστέψω, φίλε μου, συναδερφε, ήσουν μεγάλος αγωνιστής, άνθρωπος, συμπονουσες τους πάντες. Ήσουν υπόδειγμα πατέρα, συζύγου.Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.Εκει πάνω να προσέχεις όσους αγάπησες και να βρεις δικαιοσύνη, ηρεμία.

Σ αγαπώ πολύ. Πάντα θα σε αγαπώ. Καλή αντάμωση ξαδερφακι μου. Έπαιρνα το καράβι και ερχομούν όπου και αν πήγαινες. Τώρα όμως;; ποο τώρα αλαργεψες ο Ουρανος σε πήρε. Μαύρο καράβι να πάρω; ;; να σε βρω;;; . Κάκος. Ο δικός μου Κάκος. Κερασουλα πρόσεχε μου έλεγες πάντα.. Τώρα; τώρα ποιος θα με νοκαζεεται;;;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.