Νέο σοκ στον Βόλο- Κατέρρευσε έξω από σούπερ μάρκετ και πέθανε

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονου

Κατέρρευσε σε σούπερ μάρκετ και πέθανε ένας 58χρονος Βολιώτης που έχασε ξαφνικά την ζωή του. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κουλουκτσή που έφυγε από την ζωή προδομένος από την καρδιά του, στην είσοδο κεντρικού σούπερ μάρκετ, στην Λαμία, όπου βρισκόταν, δουλεύοντας στα έργα συντήρησης των γραμμών του ΟΣΕ στην περιοχή.

Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία
Ο 58χρονος, μαζί με συναδέλφους του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τους πήγαν σε σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης για να πάρουν κάποιες προμήθειες. Λίγο πριν είχε αισθανθεί μια αδιαθεσία, αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο την ώρα που έμπαινε στο super market κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του, πελατών και του προσωπικού του καταστήματος.

Αμέσως έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ενημερώθηκε και το ΕΚΑΒ που έφτασε άμεσα στο σημείο με τους διασώστες να προσπαθούν να επαναφέρουν τον 58χρονο, ο οποίος δεν έδειχνε σημάδια ανάκαμψης.

Σε λίγα λεπτά έφτασε και δεύτερο ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ που ανέλαβε την προσπάθεια ανάνηψης κατά την διακομιδή του στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας.

Ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να επανέλθει παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες γιατρών και διασωστών με τον θάνατο του να διαπιστώνεται στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω σύζυγο, παιδιά, γονείς, αδελφή, ανίψια και λοιπούς συγγενείς. Το τελευταίο αντίο θα του πουν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.