Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς περιμένουμε τα συμπεράσματα της νεκροψίας για τον Βασίλη Μάγγο

«Δεν θα ακολουθήσουμε τον Μ. Χρυσοχοΐδη», τονίζεται σε ανακοίνωση

“Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη στον βούρκο της απανθρωπιάς, στον οποίο ο ίδιος επέλεξε να κυλιστεί, εργαλειοποιώντας το θάνατο ενός νεαρού ανθρώπου για να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ” σημειώνει αναφορικά με τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου και την προκλητική ανακοίνωση του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βασίλης Μάγγος, 27 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο Βασίλης Μάγγος είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό, από αστυνομικούς πριν από περίπου ένα μήνα, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους συλληφθέντες διαδήλωσης κατά της καύσης σκουπιδιών. Έπεσε θύμα της συνήθους πρακτικής των πραιτοριανών του Χρυσοχοΐδη και των αστυνομικών που έχουν πλέον «τα χέρια τους λυμένα», απαλλαγμένοι από τα δεσμά της Δημοκρατίας. Έπειτα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε για 4 μέρες, με σπασμένα πλευρά και βλάβη στο συκώτι. Εμείς, περιμένουμε τα συμπεράσματα της νεκροψίας.
Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Χρυσοχοΐδη στον βούρκο της απανθρωπιάς, στον οποίο ο ίδιος επέλεξε να κυλιστεί, εργαλειοποιώντας το θάνατο ενός νεαρού ανθρώπου για να εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.