Νίκος Παπαπέτρος: Επικίνδυνοι τυχοδιώκτες αποσιωπούσαν πως οι Βολιώτες έπιναν «δηλητήριο»

Mε αφορμή τη αποκάλυψη της Υφυπουργού Υγείας ότι το νερό ήταν ακατάλληλο και πριν από τις πλημμύρες

Σε δήλωσή του για την αποκάλυψη που έκανε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη ότι το νερό του Βόλου ήταν ακατάλληλο και πριν από τις πλημμύρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος τόνισε τα ακόλουθα:
Η κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη δήλωσε σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο στη Βουλή των Ελλήνων ότι το νερό στον Βόλο δεν ήταν πόσιμο και πριν την εκδήλωση των πλημμυρών. Η αναπληρώτρια υπουργός, αρμόδια για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ενημέρωσε τους πολίτες του Βόλου για ένα «έγκλημα» που σχετίζεται με την ίδια την ζωή. Οι βρύσες μας τρέχουν “δηλητήριο” και η ΔΕΥΑΜΒ δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ενημερώσει τους Βολιώτες ότι το νερό δεν πληροί της προδιαγραφές ανθρώπινης κατανάλωσης. Σύμφωνα με όσα επίσημα δήλωσε η κ. Αγαπηδάκη, είναι αυτονόητο ότι βαρύνεται με ποινικές ευθύνες τόσο ο δήμαρχος Βόλου, όσο η διοίκηση της Επιχείρησης.
Ως “Συμμαχία για τον Βόλο” θα ζητήσουμε άμεσα τα στοιχεία του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Επιδημιολογίας, βάσει των δεδομένων του οποίου ενημερώθηκε η αρμόδια υπουργός για την εικόνα του πόσιμου νερού στον Βόλο πριν και μετά την θεομηνία, προκειμένου να γνωρίζουν επακριβώς οι δημότες τι νερό καταναλώνουν. Τέλος, καλούμε τον λαό του Βόλου να καταδικάσει τους ανεύθυνους και επικίνδυνους τυχοδιώκτες, διότι κανείς δεν μπορεί να «παίζει» με την υγεία τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.