ΝΟΔΕ Μαγνησίας: Ανάγκη για ένα νέο κεφάλαιο στον Βόλο

Κάλεσμα για την εκδήλωση παρουσίασης της Νάνσυς Καπούλα

Για ανάγκη ενός νέου κεφαλαίου στο Δ. Βόλου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της, η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ., η οποία με ανακοίνωσή της, «προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στο VOLOS PALACE, όπου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του ονόματος, του λογότυπου και των υποψηφίων του συνδυασμού της κ. Νάνσυς Καπούλα η οποία στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία για τον Δήμο Βόλου».
Όπως αναφέρεται, «105 μέρες έμειναν, αυτό σημαίνει ότι το ρολόι χτυπάει αντίστροφα και σας θέλουμε όλες και όλους στην πρώτη γραμμή σε αυτήν την μεγάλη μάχη την οποία θα δώσουμε. Να είμαστε έτοιμοι για μια σκληρή μάχη, όπως ξέρουμε πάντα να τη δίνουμε εμείς οι Νεοδημοκράτες.
Το μήνυμά μας είναι η ελπίδα. Το μήνυμά μας είναι ότι υπάρχει ένα θετικό μέλλον. Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για θετικές εξελίξεις. Και η ανάγκη για ένα νέο κεφάλαιο γίνεται ιδιαίτερα αισθητή εδώ, στην πόλη μας τον Βόλο.
Είναι πολύ πιθανό οι εθνικές εκλογές να συμπέσουν με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Θα έχουν λοιπόν όλοι οι Έλληνες πολίτες την ευκαιρία να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, όχι μόνο για την πορεία της Ευρώπης, αλλά και για την κατεύθυνση προς την οποία θα πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα.
Σας θέλουμε κοντά μας σε όλη αυτή την προσπάθεια από τώρα μέχρι τις εκλογές, να πείσουμε αυτούς τους συμπολίτες μας οι οποίοι ακόμα και σήμερα μπορεί να αμφιταλαντεύονται, ότι αξίζουμε την ψήφο τους και ότι αξίζουμε τη στήριξή τους. Να τους μεταφέρουμε με απλά λόγια ποιο είναι το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας.
Γιατί η ζωή μας με τη Νέα Δημοκρατία μπορεί να γίνει καλύτερη, αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε καλύτερα και μπορούμε να κάνουμε τις ζωές της καθεμιάς και του καθενός καλύτερες».