Νοσοκομείο Βόλου: 12 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό σε μία μόνο ημέρα!

φωτογραφία αρχείου
Νοσηλεύονται 71 ασθενείς σε ΜΕΘ, αρνητική πίεση και κλινικές

Τα συνεχή και πολλά καθημερινά κρούσματα κορωνοϊού τα οποία εντοπίζονται στον νομό, φαίνεται πως πλέον συνδέονται και με αυξημένες εισαγωγές ασθενών. Μόλις χθες έγιναν 12 νέες εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου και δόθηκαν μόλις δύο εξιτήρια. Σήμερα νοσηλεύονται συνολικά στο Αχιλλοπούλειο 71 ασθενείς, αριθμός ρεκόρ για το τρίτο κύμα της πανδημίας.
Ειδικότερα, στη ΜΕΘ Covid νοσηλεύονται επτά ασθενείς, τρεις άνδρες ηλικίας 70, 74 και 78 ετών και τέσσερις γυναίκες ηλικίας 56, 65, 76 και 77 ετών, ενώ στην Α κλινική κορωνοϊού νοσηλεύονται 29 ασθενείς και 31 νοσηλεύονται στη Β’ κλινική. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται τέσσερις άνδρες ηλικίας 53, 61, 70 και μόλις 27 ετών.
Να σημειωθεί πως η τρίτη κλινική κορωνοϊού που είχε δημιουργηθεί στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου, εκεί που στεγάζονταν η Ουρολογική Κλινική, είχε χρησιμοποιηθεί στο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Εδώ και ημέρες βρίσκεται σε …ετοιμότητα, προκειμένου να επαναχρησιμοποιηθεί και πιθανώς αυτό να γίνει πολύ σύντομα, καθώς οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό αυξήθηκαν πολύ, με αποτέλεσμα να “γεμίσουν” οι δύο υπάρχουσες κλινικές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.