Νοσοκομείο Βόλου: 43 οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι

Γέμισαν πάλι οι κλινικές κορωνοϊού μετά τη συρροή κρουσμάτων από ιδιωτικές κλινικές και το Σουρλίγκειο

Μετά από αρκετές ημέρες όπου οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου ήταν κάτω από 20, σήμερα η κατάσταση έχει αλλάξει. Η συρροή κρουσμάτων από δύο ιδιωτικές κλινικές της πόλης, αλλά και από το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων αύξησε τους νοσηλευόμενους και σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 43 ασθενείς με κορωνοϊό, στην πλειοψηφία τους ηλικιωμένοι.

Ειδικότερα, στην Α Κλινική Covid νοσηλεύονται 20 ασθενείς και στη Β΄ κλινική 22 ασθενείς ηλικίας από 69 έως 96 ετών, ενώ υπάρχουν ελάχιστοι ασθενείς ηλικίας από 35 έως 68 ετών. Τέλος, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται ένας ασθενής.

Να σημειωθεί πως η Διοίκηση του Σουρλίγκειου Γηροκομείου Καναλίων με χθεσινή της ανακοίνωση ενημέρωνε πως “επί συνόλου 37 τροφίμων και 11 εργαζομένων διαγνώστηκαν 28 τρόφιμοι και 7 εργαζόμενοι θετικοί στον covid-19, σύμφωνα με τους δύο δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στις 22 και 23/1/2021. Από το σύνολο των θετικών κρουσμάτων των τροφίμων, 11 εξ αυτών νοσηλεύονται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.