Νοσοκομείο Βόλου: 56χρονη το νέο θύμα του κορωνοϊού- Διασωληνώθηκε 37χρονος στη ΜΕΘ

Νοσηλεύονται 74 ασθενείς- μεταξύ αυτών δύο παιδιά ηλικίας 15 και 17 ετών

Μια 56χρονη γυναίκα είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Βόλου. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύονταν σε κλινική κορωνοϊού, δίνοντας τη δική της μάχη με τη ζωή. Δυστυχώς χθες, η 56χρονη γυναίκα κατέληξε και έγινε το 238ο θύμα του κορωνοϊού, που έσβησε στο Νοσοκομείο Βόλου από τις 19 Οκτωβρίου έως και σήμερα.

Στο μεταξύ σήμερα στο Νοσοκομείο, νοσηλεύονται συνολικά 74 ασθενείς, μεταξύ αυτών και δύο έφηβοι ηλικίας 15 και 17 ετών, ενώ την Τρίτη διασωληνώθηκε ένας 37χρονος στη ΜΕΘ Covid.

Ειδικότερα, στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύονται έξι ασθενείς, τέσσερις άνδρες ηλικίας οι δυο ηλικίας 37 και 63 ετών και δύο 75 ετών, αλλά και δύο γυναίκες 64 και 65 ετών. Ένας εκ των έξι ασθενών, διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.  Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται πέντε ασθενείς, τέσσερις άνδρες ηλικίας 71 και 77 ετών και δύο 73χρονοι και μία γυναίκα 66 ετών.

Τελος στην Α κλινική κορωνοϊού νοσηλεύονται 23 ασθενείς, 29 νοσηλεύονται στη Β κλινική και έντεκα στη Γ΄κλινική κορωνοϊού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.