Νότιο Πήλιο: Χτύπησε τη σύντροφό του, την κλείδωσε και την απείλησε με σφυρί!

Φερόμενος δράστης ένας 45χρονος που έχει παραπεμφθεί για τον ίδιο λόγο, 14 φορές απ΄το 2019…

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας για τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές και η Τετάρτη δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος προχθές το πρωί μάλωσε με την 55χρονη σύντροφό του, στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές και όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ επιπλέον την απείλησε κρατώντας σφυρί!

Καταγγελία που πήρε πίσω…

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να ξεφύγει έκανε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.
Στη συνέχεια όμως η γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί τη δίωξη του 45χρονου και δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί στην Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε με ενέργειες της Εισαγγελίας.
Ο άνδρας κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία. Ο 45χρονος οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, με όρο να μην προσεγγίσει τη γυναίκα, ούτε να έχει μαζί της προσωπική ή τηλεφωνική επαφή.

Δεν ήθελε να κάνει rapid test

Το Δικαστήριο αναβλήθηκε γιατί η 55χρονη δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα δεν είναι εμβολιασμένη και δεν ήθελε να κάνει rapid test, οπότε δεν της επιτράπηκε η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο.
Χτυπάει τις συντρόφους του
Όπως αποδείχτηκε από το ποινικό του μητρώο πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος μαλώνει και χτυπάει τη σύντροφό του.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι μόνο το 2019 έχει παραπεμφθεί 14 φορές (!) για ενδοοικογενειακή βία κατά των συντρόφων του και παρόλα αυτά συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.