O Bόλος αδειάζει τα βράδια και γεμίζουν Καλά Νερά και Αλμυρός!

Μετά την επιβολή των μέτρων για κλείσιμο των καταστημάτων τα μεσάνυχτα

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε όλες τις περιοχές και τα καταστήματα του Δήμου Βόλου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως κατεβάζουν ρολά τα μεσάνυχτα, όπως προβλέπουν τα μέτρα που έχει αποφασίσει η Πολιτεία για την πανδημία του κορωνοϊού. Όντως, ενώ έχουν γίνει εκατοντάδες έλεγχοι τις τελευταίες ημέρες, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κατάστημα που να παραβιάζει το νέο μέτρο.

Μέχρι τις 23 Αυγούστου, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, τα καταστήματα του Δήμου Βόλου πρέπει να κλείνουν από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις επτά το πρωί της επόμενης ημέρας, με τις εικόνες που κατέγραψε το «Magnesianews» από την περιοχή της Αγριάς. Άδεια τα καταστήματα, άδειοι και οι δρόμοι, με τους καταστηματάρχες να έχουν μαζέψει τα πάντα, και τους επισκέπτες να έχουν αποχωρήσει! Μόνοι κινούμενοι οι αστυνομικοί για ελέγχους!

Όμως, δεν είναι ίδια τα δεδομένα σε όλη την έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπως στην αντίστοιχη της Λάρισας για παράδειγμα, όπου προβλέπεται το κλείσιμο όλων των καταστημάτων του Νομού. Τα μέτρα, ως γνωστόν, ισχύουν μόνο εντός των ορίων του Δήμου Βόλου. Οπότε και οι Βολιώτες τι κάνουν;

Δεν είναι μακριά για παράδειγμα τα Καλά Νερά, ή ο Αλμυρός, με τα καταστήματα εκεί να λειτουργούν με βάση το κανονικό ωράριο, οπότε και σφύζουν από ζωή τις τελευταίες ημέρες! Αρκετά είναι τα αυτοκίνητα που κινούνται εκτός των ορίων του Δήμου Βόλου τα τελευταία βράδια, και η κίνηση ανάλογη, οπότε οι επισκέπτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σε αρκετές κοντινές περιοχές!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.