Ο Στέλιος Πέτσας εγκαινίασε τον δρόμο Λεφόκαστρο- Κάλαμος (φωτογραφίες & video)

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης"

Παρουσία του Αν.Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα πραγματοποιήθηκε η τελετή παραλαβής του δρόμου Λεφοκάστρου – Καλάμου. Η ασφαλτόστρωσή του, μήκους 3 χιλιομέτρων, ολοκληρώθηκε και το έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών είναι έτοιμο ώστε τις επόμενες ημέρες να παραδοθεί σε χρήση.

Μετά την τελετή παραλαβής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου στην Αργαλαστή, προεδρεύοντος του Αν. Υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό για τα ζητήματα του Δήμου.

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια παραμονής του στην Αργαλαστή, ο Αν. Υπουργός επισκέφθηκε το Γυμνάσιο και το ΕΠ.ΑΛ. Αργαλαστής με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Μιτζικό απευθυνόμενο στους μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο, να λέει  ότι ο Υπουργός θα φτιάξει και το Γυμναστήριο, με τους μαθητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Τη στιγμή αυτή απαθανάτισε ο κ. Πέτσας στα κοινωνικά δίκτυα γράφοντας “Τα παιδιά μας αξίζουν περισσότερα! Στο Γυμνάσιο και στο ΕΠ.ΑΛ. Αργαλαστής για την αναγκαία αναβάθμιση των υποδομών και των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.