Οδοντίατρος αρνήθηκε τον έρωτα συνταξιούχου και βρήκε μπελά…

Καταδικάστηκε για ανάλογη συμπεριφορά σε άλλη οδοντίατρο!

Αδυναμία στις γυναίκες οδοντιάτρους φαίνεται ότι έχει ένας συνταξιούχος Βολιώτης, που εδώ και μερικά χρόνια φέρεται να δημιουργεί πολλά προβλήματα με συγκεκριμένη γυναίκα την οποία κυνηγάει, προσβάλει, έχει εμμονική συμπεριφορά απέναντί της, την βρίζει και την απειλεί. Ο ίδιος έχει καταδικαστεί για ανάλογη συμπεριφορά σε άλλη γυναίκα οδοντίατρο του Βόλου. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του μετά από επεισόδιο που είχε μαζί του και η Αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει.
Η γιατρός απευθύνθηκε χθες στον εισαγγελέα υπηρεσίας, συνοδεία του πατέρα της, και της μητέρας της, τον ενημέρωσε για ό,τι έχει προηγηθεί και για τη συμπεριφορά του και ζήτησε πληροφορίες, για να απαλλαγεί, από τον «βραχνά» του «ερωτοχτυπημένου» άνδρα…
Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συνταξιούχου στην Αστυνομία, μετά από επεισόδιο στη διάρκεια του οποίου εκείνος φέρεται να την έσπρωξε, με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει το μικρό δάχτυλο του χεριού της και βέβαια να μην μπορεί πλέον να εργαστεί. Ο συνταξιούχος, μετά τη μήνυση αναζητείται να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο συνταξιούχος, φέρεται να παρενοχλεί την άτυχη γυναίκα εδώ και πολύ καιρό. Η «γνωριμία» τους έγινε, σύμφωνα με τη γιατρό, όταν εμφανίστηκε στο οδοντιατρείο της ως πελάτης, αλλά φαίνεται ότι εκτός από τα δόντια του, αποζητούσε και τον έρωτά της… Από κει και πέρα ξεκίνησαν τα προβλήματα, καθώς ο συνταξιούχος, αφού της έκανε άσεμνες προτάσεις και εκείνη τον απέρριψε, στην συνέχεια άλλαξε τακτική.
Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, της αφήνει υβριστικά μηνύματα στον τηλεφωνητή, πηγαίνει κάτω από το σπίτι της και την υβρίζει, ενώ κάποια στιγμή που την είδε σε καφετέρια την έφτυσε… Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους, ο συνταξιούχος την έσπρωξε κι η γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε και έσπασε το δάχτυλό της. Στο επεισόδιο ενεπλάκη και η μητέρα της, η οποία φέρει εκδορές στο χέρι. Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άντρας εμφανίζει ανάλογη συμπεριφορά απέναντι σε μία γυναίκα. Παλαιότερα, είχε καταδικαστεί για αντίστοιχη συμπεριφορά απέναντι σε άλλη οδοντίατρο του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.