Παναγιώτης Κουτσάφτης: Θέμα καιρού η αποκατάσταση της στέγης στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς

Στον αέρα το θέμα των μόνιμων θέσεων ιατρών

Με την νέα κακοκαιρία να βρίσκεται προ των πυλών το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς παραμένει ακόμη με το πρόβλημα της στέγης. Παρόλα αυτά, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη ο Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Παναγιώτης Κουτσάφτης ανέφερε πως έχει υπογραφή σχετική συμφωνία, υπάρχει ο εργολάβος που έχει έρθει σε επικοινωνία με μάστορα της περιοχής, ενώ και τα υλικά βρίσκονται στον χώρο. Η αποκατάσταση της στέγης πλέον έγκειται στις καιρικές συνθήκες.

“Για το Κέντρο Υγείας έχει υπογραφεί συμφωνία, έχει υπογράψει ο εργολάβος με τον μάστορα που θα άρχιζε να το φτιάχνει. Τώρα είναι θέμα καιρού. Υπάρχει ο άνθρωπος, έχει υπογράψει συμφωνητικό για τέλος Μαρτίου να έχει τελειώσει. Όποτε ανοίξει ο καιρός η σκεπή θα γίνει. Έχουν έρθει τα υλικά, είναι όλα εντάξει”, είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Αναφερόμενος και στο ανθρώπινο δυναμικό του ΚΥ, ο κ Κουτσάφτης τόνισε πως οι ελλείψεις καλύπτονται ημιτελώς, με εφημερίες από δύο αγροτικούς γιατρούς. Παράλληλα, σημείωσε πως έχουν έρθει κι άλλοι αγροτικοί γιατροί, χρειάζεται όμως να περάσουν από εκπαίδευση από το Νοσοκομείο Βόλου για περίπου έναν μήνα κι έπειτα να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας. Ουσιαστικά όμως, σχολίασε ο Δήμαρχος, το θέμα των μόνιμων θέσεων ιατρών παραμένει ακόμη στον αέρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.