Πάνω από 700 κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας

Τον Οκτώβριο, ενώ διενεργήθηκαν 23 αυτοψίες και καταγράφηκαν 27 καταγγελίες πολιτών

Πάνω από 700 κλήσεις για παραβάσεις του ΚΟΚ και του ΣΕΣ βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία τον Οκτώβριο του 2017, ενώ διενεργήθηκαν 23 αυτοψίες και καταγράφηκαν 27 καταγγελίες πολιτών από τηλεφώνου και μέσω του συστήματος Novoville.
Η Δημοτική Αστυνομία βεβαίωσε τον περασμένο μήνα 714 παραβάσεις (166 για παράνομη στάθμευση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 548 του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης).
Το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων του ΚΟΚ αφορούσε παράνομη στάση και στάθμευση, στάθμευση σε πεζοδρόμους, φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε ώρες εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου, την κατάληψη λεωφορειοδρόμων, καθώς και παράνομη στάθμευση σε διπλή σειρά και σε πεζοδρόμια.
Για παράβαση του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις, για παράνομη στάση – στάθμευση 62, για κατάληψη πεζοδρομίων 15, για παράνομη στάθμευση σε λεωφορειόδρομους επτά, για παράνομη στάθμευση σε πεζοδρόμους 66, για κατάληψη θέσεων ΑμεΑ μία και για στάθμευση σε διπλή σειρά μία, καθώς και εννέα διάφορες άλλες παραβάσεις.
Για τις 714 παραβάσεις κατατέθηκαν επτά ενστάσεις από οδηγούς για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 9 για παραβάσεις του ΣΕΣ, εκ των οποίων έγιναν δεκτές οι έξι, ενώ έγιναν 71 τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις πολιτών και θεωρήθηκαν πέντε γνήσια της υπογραφής κατ’ οίκον.
Στο διάστημα 1 ως 31 Οκτωβρίου, τέλος, υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας έκαναν 23 αυτοψίες σε Βόλο και Νέα Ιωνία για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και εναπόθεση οικοδομικών υλικών σε δημόσιους χώρους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.