Πάνος Σκουρλέτης από τον Βόλο: “Ο Κ. Μητσοτάκης έχει αποτύχει” (φωτογραφίες)

Τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση με τίτλο

“Η κοινωνία γνωρίζει τα προβλήματά της, άρα θα κρίνει και με βάση τις συγκεκριμένες, εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές προτάσεις που παρουσιάζει ο καθένας και αυτή η σύγκριση θα είναι καταλυτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και κατά της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποτύχει”, επεσήμανε από την παραλία του Βόλου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρλέτης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργανώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με τίτλο “Δεν βγαίνει ο μήνας”.

Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια απάντηση σε πραγματικά προβλήματα και σημείωσε “εάν κανείς συγκρίνει αυτά που παρουσίασε ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ με αυτά που μόλις πριν δυο ημέρες εξήγγειλε η κυβέρνηση ως ένα τρίτο πακέτο αντιμετώπισης της ακρίβειας, θα διαπιστώσει ότι η κυβέρνηση κάνει τα ίδια λάθη. Εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο και ουσιαστικά να πριμοδοτεί με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων τις ακριβές τιμές στο ρεύμα και στην ενέργεια. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο, γι’ αυτό επιχειρήσαμε με έναν συγκροτημένο και τεκμηριωμένο λόγο να παρουσιάσουμε μία εναλλακτική πρόταση. Παρέμβαση στον ίδιο τον μηχανισμό διαμόρφωσης των τιμών, ελάφρυνση σε σχέση με τους Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης στα καύσιμα, μείωση του ΦΠΑ και μια σειρά άλλες προτάσεις”.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης, γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε πως η ακρίβεια και η στεγαστική κρίση είναι δύο ζητήματα που “καίνε” την πλειοψηφία της κοινωνίας και την νέα γενιά. Επεσήμανε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό που έχει στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος, με 800 ευρώ κατώτατο μισθό, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, με προσλήψεις στην υγεία και την παιδεία και έχει κι ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα για την στεγαστική κρίση, με Τράπεζα Στέγης, ώστε να υπάρξει οικονομικά προσιτή στέγη για τα νέα ζευγάρια και τους νέους φοιτητές, περιορισμό του Airbnb κι άλλες προτάσεις για να επιλυθεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα που μαστίζει τους νέους ανθρώπους και όχι μόνο.

Είναι δουλειά μας να κάνουμε τα μέτρα αυτά γνωστά σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε φοιτητικό χώρο σε κάθε Πανεπιστήμιο. Καλούμε τον κόσμο να μπει μπροστά στη μάχη για την αναγκαία πολιτική αλλαγή και να επιστρέψει ξανά μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση στη χώρα”, ανέφερε ο ίδιος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου, στο Ηρώο, βρέθηκαν οι Βουλευτές του νομού κ.κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, οι κ.κ. Δραμητινός, Χρυσοβελώνη, Μπαλλής και πολλά στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπως και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 20:00 και είναι σε εξέλιξη.

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.