Παραίτηση «βόμβα» Γκογκινούδη από τη ΔΕΥΑΜΒ και τη Δημοτική Αστυνομία

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, υποστηρίζει

Την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:

“Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου από τη θέση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜΒ και από εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπεο για την εμπιστοσύνη μου έδειξε.”

Όπως είχε αποκαλύψει στα μέσα Αυγούστου το magnesianews.gr ο κ. Γκογκινούδης, παρά τα όσα είχε υποστηρίξει αρχικά, είχε όντως σχέση με το νυχτερινό κατάστημα στην περιοχή των Παλαιών, όπου είχε στηθεί πάρτυ την αμέσως επόμενη μέρα της άρσης της καραντίνας. Όπως είχε αποκαλύψει το Magnesianews.gr στις 17 Αυγούστου συνιδιοκτήτρια στο συγκεκριμένο μπαρ είναι η 19χρονη κόρη του και κόρης της διευθύντριας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου Βασιλικής Παπαδανιήλ. Με την ιδιοκτησιακή σχέση συγγενούς του α’ βαθμού με το συγκεκριμένο μπαρ, ουσιαστικά ο κ. Γκογκινούδης καθίσταντο ελεγκτής και ελεγχόμενος, δεδομένου ότι είχε την ιδιότητα του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας η οποία διενεργεί, μεταξύ άλλων, ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.