Περίεργο περιστατικό με εννιάχρονο παιδί ερευνά η Αστυνομία

Ένα περίεργο περιστατικό ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση στον Βόλο, σχετικά με έναν εννιάχρονο και με το ερώτημα της απόπειρας αρπαγής, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ακόμη τι ακριβώς συνέβη, και το ποιο είναι το πρόσωπο που εμπλέκεται.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί βρισκόταν σήμερα το μεσημέρι σε πάρκο της Νέας Δημητριάδας και έπαιζε, όταν το πλησίασε ένα άτομο ηλικίας άνω των 50 ετών, σύμφωνα με την πρώτη περιγραφή του παιδιού, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για οικείο του πρόσωπο ή όχι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο αυτό προσφέρθηκε να μεταφέρει το παιδί στο σπίτι του, και αυτό το ακολούθησε επιβαίνοντας σε δίκυκλο. Ωστόσο στην πορεία, το παιδί φαίνεται να αντέδρασε και ο οδηγός του δικύκλου σταμάτησε. Ο εννιάχρονος βρήκε την ευκαιρία να κατέβει από το δίκυκλο και έτρεξε για να κρυφτεί πίσω από παρακείμενο θάμνο. Εκεί τον πρόσεξαν εργαζόμενες καφετέριας και κάλεσαν την Αστυνομία, φοβούμενες για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η Αστυνομία κατέγραψε και ερευνά το περιστατικό, προκειμένου να εξακριβώσει τα μέχρι στιγμής λεγόμενα του παιδιού αλλά και το αν το άτομο με το δίκυκλο ήταν οικείο του πρόσωπο ή όχι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.