Πέταξε την ανήλικη κόρη του έξω από το σπίτι, 47χρονος στον Βόλο

Είχε πιει και άρπαξε και τη γυναίκα του από τα μαλλιά

Την ανήλικη κόρη του πέταξε έξω από το σπίτι το βράδυ της Τρίτης ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, λόγω διαφωνιών που έχουν και επειδή η σύζυγός του πήρε το μέρος του κοριτσιού, την άρπαξε από τα μαλλιά!
Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του για ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως ανηλίκων.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και έχει συχνά διαφωνίες με την ηλικίας 14 χρόνων κόρη του. προχθές ο 47χρονος, με αφορμή την ανυπακοή της ανήλικης την πέταξε έξω από το σπίτι και δεν άφηνα να μπει ξανά.
Η επίσης αλλοδαπή σύζυγός του φέρεται να πήρε το μέρος της κοπέλας ζητώντας του να την αφήσει να μπει ξανά στο σπίτι, με τον άνδρα να εκνευρίζεται να την εξυβρίζει και να την τραβάει από τα μαλλιά. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έγινε η σύλληψη του 47χρονου.
Χθες οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τη σύζυγό του να καταθέτει πως θα πρέπει να βοηθηθεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από το ποτό, μέσω κάποιου προγράμματος δημόσιας δομής. Παράλληλα ζήτησε να μην διωχθεί και έτσι το δικαστήριο αποφάσισε η υπόθεση να τεθεί υπό ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εισαγγελέα ανηλίκων, γιατί η αρχική κατηγορία αφορούσε στην κόρη του, που έβγαλε εκτός σπιτιού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.