Πέταξε ξύλο και χτύπησε συγγενή του στο κεφάλι!

Μειώθηκε ωστόσο η ποινή 78χρονου δράστη, λόγω καλής συμπεριφοράς

Η καλή συμπεριφορά που είχε μετά το επεισόδιο, βοήθησε στην περίπτωση ενός 78χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς είδε την ποινή του να μειώνεται κατά πέντε μήνες.
Ο ηλικιωμένος είχε καταδικαστεί αρχικά για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε φυλάκιση 15 μηνών, ενώ χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, τον καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών με τριετή αναστολή.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο την Πρωτοχρονιά του 2013 ο άνδρας που τότε ήταν 72 ετών, είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με τον 63χρονο τότε μπατζανάκη του, με τον οποίο έμεναν στην ίδια οικοδομή, εξαιτίας προσωπικών διαφορών αναφορικά με την συγκατοίκηση τους.
Ο δράστης του πέταξε ένα ξύλο, το οποίο βρήκε στο κεφάλι τον 63χρονο, προξενώντας του κάκωση, και θλαστικό τραύμα, με το θύμα να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο του Βόλου για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά ζάλη.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση 10 μηνών, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά το επεισόδιο, ενώ ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο με πληρεξούσιο συνήγορο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.