Πέθανε ο γιατρός και διευθυντής του Κ.Υ. Σκοπέλου, Γιώργος Τριανταφύλλου

Mετά από "μάχη" που έδινε με σοβαρή ασθένεια

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το απόγευμα, μετά από “μάχη” που έδινε με σοβαρή ασθένεια, ο γιατρός και διευθυντής του Κ.Υ. Σκοπέλου, Γιώργος Τριανταφύλλου, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα το πρωί.
Για τον κόσμο της Σκοπέλου, ο γιατρός παθολόγος και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιώργος Τριανταφύλλου, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους της Σκοπέλου, όπου και υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια και ήταν άριστος στη δουλειά του. Αγωνιζόταν συχνά με αλλεπάλληλες επιστολές και διαμαρτυρίες στις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου να έχει μία άρτια λειτουργική εικόνα.

Το μήνυμα του Μ. Μεϊκόπουλου

Συγκινητικό είναι το μήνυμα του γιατρού του Νοσοκομείου Βόλου Μιχάλη Μεϊκόπουλου σε κοινωνικό δίκτυο… “Καλό ταξίδι στο παράδεισο αγαπημένε μου φίλε και συνάδελφε Παθολόγε ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Τι να πρωτοθυμηθώ.Τον πολύχρονο αγώνα σου για τους κατοίκους του νησιού που αγάπησες με πάθος.Πάντα στεκόσουν δίπλα τους.Όσοι έρχονταν από το νησί πάντα ήθελες να ενημερωνόσουν για την έκβαση της υγείας των.Ζητούσες υγειονομικό υλικό για ιατρικές πράξεις που αν δεν υπήρχε δεν μπορούσε να γίνει στο Κέντρο Υγείας και θα έπρεπε να έρθουν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο του Βόλου.Σε αγαπούσαν όλοι οι κάτοικοι του νησιού και όλοι οι γιατροί που έρχονταν για αγροτικό στη Σκόπελο.Πραγματικός διευθυντής ,πραγματικός λειτουργός γιατρός.Με το βάρος της αρρώστιας στη πλάτη εξασκούσες το ιατρικό σου καθήκον.Αξιοπρεπής ,εργατικός με τεράστια επαγγελματική εμπειρία.Η Σκόπελος χάνει το φύλακα άγγελο της.Το ΕΣΥ στερείται έναν αξιόλογο υπηρέτη του.Η ζωή του στο νησί παράδειγμα για όλους τους γιατρούς. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.