Πήγε για επισκεπτήριο και …βρέθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου!

Συμπολίτης, που χρειάστηκε να λάβει αγωγή απ΄το Τ.Ε.Π.

Μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε σε συμπολίτη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν θέλησε να επισκεφθεί φίλο του που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Βόλου και τελικά, χρειάστηκε να εισαχθεί ο ίδιος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του «Αχιλλοπούλειου».

Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος συμπολίτης, θέλησε το απόγευμα της Δευτέρας στην ώρα του επισκεπτηρίου, να επισκεφθεί φιλικό του πρόσωπο που νοσηλεύεται σε κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ωστόσο, μετά την είσοδό του στο ίδρυμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και εφίδρωση και μετά από λίγα λεπτά λιποθύμησε. Με τη βοήθεια προσώπων που τον συνόδευαν, συνήλθε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ωστόσο στην προσπάθειά του να σηκωθεί, ένιωσε και πάλι να ζαλίζεται με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα.

Αμέσως ενημερώθηκε και κινητοποιήθηκαν, γιατρός και νοσηλευτικό προσωπικό, που παρέλαβαν και μετέφεραν τον συμπολίτη στο ΤΕΠ, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώνοντας την υπόταση που είχε (χαμηλή πίεση) και αφού του χορηγήθηκε η κατάλληλη αγωγή, εξήλθε του νοσοκομείου.

Η.Κ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.