Πιθανή αυτοκτονία το απανθρακωμένο πτώμα σε αυτοκίνητο στα Πλατανίδια

Πρόκειται για άνδρα 62χρονών που καθόταν στη θέση του οδηγού

Τη σορό ενός απανθρακωμένου άνδρα, ο οποίος καθόταν στη θέση του οδηγού αυτοκινήτου, που κάηκε ολοσχερώς, εντόπισαν σήμερα το πρωί πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά σε ελαιοπερίποβολο, μετά τα Άνω Λεχώνια στο δρόμο προς Πλατανίδια και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες που γνώρισαν τον άτυχο άνδρα από το αυτοκίνητο (καθώς απανθρακώθηκε και δεν έμεινε άθικτο κανένα σημείο του σώματος), πρόκειται για τον Κ.Δ. ηλικίας 62 χρονών, που ήταν άνεργος, χωρίς εισοδήματα και συζούσε με τη σύντροφό του σε σπίτι, κοντά στο σημείο που επέλεξε να θέσει τέρμα στη ζωή του.
Το ζευγάρι φέρεται να είχε έντονο καυγά και ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε χρόνια οικονομικά προβλήματα και συζούσε με τη γυναίκα, επέλεξε να καεί ζωντανός για να θέσει τέλος στη ζωή του, μετά από καυγάδες που είχαν τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με γείτονες.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με Ελληνικές πινακίδες, βρισκόταν σε κτήμα στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, την οποία αντιλήφθησαν εργαζόμενοι σε γειτονικά κτήματα και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική στις 10.10 το πρωί.

Επί τόπου πήγαν δύο υδροφόρα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, παρουσία και τον διοικητή, πύραρχου Χαράλαμπου Πόζογλου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του ανθρώπου βρισκόταν στο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού. Το αυτοκίνητο κάπνιζε ακόμη και οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, από την οποία κάηκαν δύο ελαιόδενδρα, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που πήγαν επί τόπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.