Πιθανόν κρύβεται ο 50χρονος που τραυμάτισε γείτονά του

Αναζητείται, ενώ πέρυσι φέρεται να προσπάθησε ξανά, να μαχαιρώσει τον συνομήλικό του

Άκαρπες απέβησαν οι προσπάθειες της Αστυνομίας όλη την ημέρα χθες να εντοπίσουν έναν 50χρονο Βολιώτη, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας φέρεται να μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο έναν συνομήλικό του, με τον οποίο μένουν στην ίδια πολυκατοικία.
Ο δράστης με το θύμα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από την πολυκατοικία, που διαμένουν στο Βόλο και για άγνωστο λόγο ο δράστης επιτέθηκε στον 50χρονο με μαχαίρι κουζίνας, τραυματίζοντάς τον στην πλάτη.
Αμέσως το θύμα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου έμεινε για παρακολούθηση 24 ώρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο, ενώ μετά την μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του δράστη, η Αστυνομία τον αναζητά, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι και χθες, αν και παρήλθε το αυτόφωρο.
Ωστόσο, αστυνομικοί βρήκαν έξω από την πολυκατοικία το μαχαίρι, που κατασχέθηκε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τρόμαξε από την πράξη του και κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, ίσως και εκτός Βόλου.
Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος που τραυμάτισε τον γείτονά του αντιμετωπίζει προβλήματα και για το λόγο αυτό αν εντοπιστεί, είναι πιθανόν να γίνει ακούσια νοσηλεία του σε ψυχιατρική δομή.
Τέλος, τους πρώτους μήνες του 2019, ο 50χρονος που αναζητείται, είχε προσπαθήσει να μαχαιρώσει ξανά τον γείτονά του, ευτυχώς, όμως χωρίς να τα καταφέρει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.