Πιθανόν να αυτοπυροβολήθηκε πριν απανθρακωθεί ο 61χρονος στα Πλατανίδια

Βρέθηκε κυνηγετικό όπλο, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αυτοκτονίας ενός 61χρονου άνδρα σε ελαιοπερίβολο μετά τα Άνω Λεχώνια προς Πλατανίδια, που βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού, μέσα σε αυτοκίνητο, το πρωί της Κυριακής. Και αυτό, διότι στο πίσω κάθισμα του καμένου αυτοκινήτου, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, με στραμμένη την κάννη προς το μέρος του, πράγμα που οι αρχές ερμηνεύουν ότι το πιο λογικό ενδεχόμενο ήταν να αυτοπυροβολήθηκε και να απανθρακώθηκε από τη φωτιά που έβαλε στο αυτοκίνητο.
Η νεκροψία – νεκροτομή, έγινε χθες, ωστόσο δεν μπορεί να προσδιορίσει αν ο θάνατος προήλθε από πυροβολισμό, καθώς η σορός του Κ.Δ. ήταν απανθρακωμένη σε μεγάλο βαθμό.
Το καμένο αυτοκίνητο με τον απανθρακωμένο 61χρονο, εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής, από εργαζόμενους σε γειτονικά περιβόλια και όταν οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για άνθρωπο που είχε απανθρακωθεί μέσα στο αυτοκίνητο, αμέσως σήμανε συναγερμός.
Στην αρχή έγιναν έρευνες για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και χρειάστηκαν ώρες για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο.
Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έριξε ο ίδιος βενζίνη ή πετρέλαιο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου βρισκόταν και το όπλο, πιθανόν δίνοντάς του τον χρόνο να αυτοπυροβοληθεί, πριν καεί. Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι, αν και δεν άφησε σημείωμα, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι είχε αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του, χαρίζοντάς του μάλιστα ένα εργαλείο για να τον «θυμάται»…
Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, συζούσε με μια γυναίκα, που είχε σπίτι στην περιοχή, για πάνω από 10 χρόνια. Μάλιστα, έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο και αυτοκτόνησε, σε ελαιοπερίβολο που ήταν κοντά στο σπίτι όπου ζούσε με τη γυναίκα.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκθεση αυτοψίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που διενεργεί προανάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.