Πληροφορίες για επτά συνολικά εγκλωβισμένους στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού !

Γίνεται εκκένωση κατοικιών καθώς φούσκωσε ο διπλανός χείμαρρος

Διαστάσεις σοβαρής επικινδυνότητας λαμβάνει η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, καθώς σύμφωνα με το almyros.gr, μέχρι και αυτή την ώρα είναι συνολικά επτά οι εγκλωβισμένοι που χρειάζονται βοήθεια. Τρεις εργαζόμενοι στο έργο της λιμνοδεξαμενής του Ξηριά του Αλμυρού, όπου επίσης, υπάρχουν πολλά κυβικά νερού, κινδυνεύουν και γίνεται προσπάθεια για να τους προσεγγίσει και απεγκλωβίσει η ΕΜΑΚ. Οι εργαζόμενοι το απόγευμα έφυγαν από το εργοτάξιο του Ξηριά και παρασύρθηκαν από τα νερά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική ηταν αδύνατον αρχικά να τους προσεγγίσει. Παράλληλα, τρεις ακόμη άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Νεράιδα Αλμυρού, ενώ πληροφορίες που αποδίδονται στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αιδινίου, αναφέρουν ότι γίνεται εκκένωση κατοικιών καθώς φούσκωσε ο διπλανός χείμαρος.

“Ζούμε ένα θρίλερ. Πρώτη φορά στη ζωή μου βιώνω κάτι τέτοιο. Είναι τρεις άνθρωποι που για να σωθούν έχουν πιαστεί από τα δέντρα και βρίσκονται μέσα στο νερό. Τους παρέσυρε το ρέμα όταν αποφάσισαν να φύγουν από το εργοτάξιο και βγήκαν από το αυτοκίνητο”, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στο μεταξύ χωρίς ρεύμα έμεινε η ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού από τις 6 περίπου το απόγευμα και μετά καθώς και η Νέα Αγχίαλος. Τέλος, η Αστυνομία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν κάτοικοι του Αλμυρού στο magnesianews.gr, ζητά από τους κατοίκους να μην περιφέρονται χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Εξάλλου, αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επέβαιναν μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά παρασύρθηκε από τα νερά στην έξοδο της Αγχιάλου στο ρεύμα προς τον Αλμυρό. Η πυροσβεστική έσπευσε επί τόπου και υπήρξε αίσιο τέλος με απεγκλωβισμό

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.