Πλήθος επισκέψεων υποψηφίων στη Μαγνησία

Στον Βόλο σήμερα, ο Υπ. Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκης, Β. Μιχαλολιάκος και Γ. Ανδρουλάκης

Σημαντικές κι αρκετές είναι οι ελεύσεις στη Μαγνησία, τόσο το προηγούμενο, όσο και το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω των ευρωεκλογών και των εκλογών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πιο συγκεκριμένα, το επόμενο χρονικό διάστημα, έχει γίνει γνωστό, ότι θα επισκεφθούν την περιοχή μας οι εξής: Ο Πανεπιστημιακός, βουλευτής και Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ., θα φιλοξενηθεί στην La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ σε μία ανοιχτή συζήτηση με στόχο την προσέγγιση της αναπηρίας. Επίσης, το νέο του βιβλίο με θέμα την αξιοκρατία θα παρουσιάσει ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας και Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου (Paris X), Απόστολος Ι. Παπατόλιας, στο Βόλο, με ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Ξενία Βόλου. Εκτός του Υπουργού Επικρατείας Χρ.Βερναρδάκη, για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ιωάννα Λαλιώτου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Ιάσονας Αποστολάκης. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία με θέμα «Το Διακύβευμα των Εκλογών του Μαΐου» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, Υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας, ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τ. Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ, τ. Βουλευτή Α’ Περιφέρειας Πειραιώς, τ. Υπουργό, τ. Δήμαρχο Πειραιά σήμερα Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 12:30 στο ξενοδοχείο PARK (Δεληγιώργη 2, Βόλος). Νωρίτερα, ο κ. Μιχαλολιάκος θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο και στις 11:45 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας. Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρεθεί και ο Γιάννης Ανδρουλάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Αύριο η Πέγκυ Σταθακοπούλου
Στον Βόλο θα βρεθεί αύριο Κυριακή 14 Απριλίου η γνωστή ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, με την ιδιότητα όμως της υποψήφιας Ευρωβουλευτή της ΝΔ. Η κα Σταθακοπούλου, θα πραγματοποιήσει επαφές με τοπικά στελέχη του κόμματος, πολίτες και φορείς.

Την Δευτέρα ο Γιώργος Χρηστάκης
Την Δευτέρα 15 Απριλίου θα βρίσκεται στον Βόλο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χρηστάκης, χορευτής και χορογράφος σε αναπηρικό αμαξίδιο, κοινωνικός ψυχολόγος, υποψήφιος διδάκτορας Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ενεργό και μαχητική παρουσία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αγκαλιάζουν τη «διαφορά». Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή μας θα συναντηθεί στις 12 το μεσημέρι με πολίτες του Βόλου στο «Petit Cafe», (Αντωνοπούλου 60 Α, μεταξύ Ερμού και Σωκράτους).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.