Πώς διαμορφώνεται το νέο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Ποιοι αναμένεται να βρεθούν στα έδρανα με την εκτιμώμενη κατανομή των εδρών

Μια πρώτη προσέγγιση για το πώς διαμορφώνεται σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η σύσταση του νέου δημοτικού συμβουλίου Βόλου, βλέπει πλέον το φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο αυτό, να αποκλείει την οποιαδήποτε αλλαγή, καθώς η τελική κατανομή των εδρών, θα γίνει από δικαστικό όπως και η τελική επικύρωση. Σύμφωνα με την σταυροδοσία, σε όλες τις περιοχές του διευρυμένου δήμου Βόλου, από τον συνδυασμό του Α. Μπέου εκλέγονται: Κώστας Λούλης, Γ. Πράττος, Αργ. Κοπάνας, Γ. Μουλάς, Θ. Θεοδώρου, Α. Ζέρβας, Απ. Βεργής, Γ. Βλιώρας, Γ. Τόρης, Θ.Σταυρίδης, Δ. Κότογλου, Α. Νάσιος, Α. Γαλάτης, Τ. Μπατζιάκας και Τ. Γκογκινούδης.
Από τη νέα Ιωνία: Χρ. Στεφόπουλος, Μ. Καπουρνιώτης, Ν. Μορφογιάννη, Αναγνώστου Στάθη, Σ. Χάλαρη, Θ. Τζούνης. Στον Ιωλκό Ζαφ. Δασκαλόπουλος, απ΄τη Μακρινίτσα Στέφ. Κάλλης, στην Πορταριά Αρ. Σαββάκης, στην Αγριά Απ. Μαλαματίνης, στην Αισωνία Βιολέτα Καντόλα, στην Αρτέμιδα Κ. Γανωτής και στην Αγχίαλο Γιούλη Μποντού-Τοκαλή.
Η Νάνσυ Καπούλα θα έχει στη δημοτική της ομάδα τους: Βίκυ Μήτρου , Βασίλη Ζαχείλα, Χριστόφορο Ιγγλέση, Δημήτρη Πέγιο . Από τη Νέα Ιωνία την κ. Σόνια Χαρανά, από την Αγριά τον Χ. Ζάχο και από την Αγχίαλο τον κ. Θεολ. Διαμαντένια. Από τον συνδυασμό του Ιάσονα Αποστολάκη , εκτός από τον επικεφαλής θα καθίσουν στα έδρανα η Ελένη Παπαθανασίου, ο Λεωνίδας Μαυρογιάννης , η Αφροδίτη Γάντζου και από τη Νέα Ιωνία η Φωτεινή Κοκκινάκη και η Διαλεχτή Τσιτούμη. Από τον συνδυασμό του Απ. Παπαδούλη θα καθίσουν στα έδρανα ο ίδιος ο επικεφαλής, η κ. Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, η Σούλα Βακουφτσή και ο Δ. Τσιμπανάκος από τη Νέα Ιωνία. Ο Απ. Ριζόπουλος εκλέγει τον κ. Θ. Τσαλούχα από τη Νέα Ιωνία και τον κ. Β. Ντακούμη από τον Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.