Πρεμιέρα των πτήσεων στη Ν. Αγχίαλο σήμερα, με … «άρωμα» Γαλλίας

Στις 18.45 αναμένεται να προσγειωθεί αεροσκάφος της Transavia France

«Άρωμα» Γαλλίας θα έχει η πρώτη πτήση της φετινής χρονιάς για το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, καθώς σήμερα Σάββατο στις 18.45 αναμένεται να προσγειωθεί αεροσκάφος της Transavia France που θα μεταφέρει τουρίστες με προορισμό Club Mediterranee στην Εύβοια.
Η εταιρία αναμένεται να δραστηριοποιηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Όσον αφορά στις άλλες τρεις τακτικές πτήσεις, η Condor, πήρε μικρή παράταση και θα φέρει τους πρώτους τουρίστες από το Μόναχο από τις 5 Ιουνίου, με προγραμματισμό πτήσεων μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Οι πτήσεις από Λονδίνο, μέσω της Easy Jet, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση αναμένεται να ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου, θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα με μια πτήση την εβδομάδα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό από αρχές Ιουνίου θα γίνονται δύο πτήσεις ανά εβδομάδα, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου. Τέλος, οι πτήσεις από το Ισραήλ, της εταιρίας Arkia, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 29 Ιουνίου, αν και η εμπόλεμη κατάσταση με την Παλαιστίνη συνεχίζεται και προς το παρόν υπάρχει εκεχειρία. Ωστόσο το διάστημα είναι μεγάλο μέχρι την έναρξη των πτήσεων και κανένας δεν μπορεί να εκτιμήσει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Ο προγραμματισμός της εταιρίας προβλέπει μια πτήση την εβδομάδα μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου.
Για φέτος εκτιμάται ότι η κίνηση στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου θα είναι σίγουρα καλύτερη χρονιά από το 2020 και υπάρχει ελπίδα να αγγίξουμε το 50-65% της επιβατικής κίνησης του 2019, που ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.