Προκαταρκτική για οχτάχρονο που έπαθε ηλεκτροπληξία στη Μηλίνα

Ζήτησε ο εισαγγελέας στο Λιμεναρχείο για σωματική βλάβη από αμέλεια

Τη διενέργεια προκαταρκτική έρευνας, για ατύχημα που έγινε στις 16 Αυγούστου 2019 στην παραλία της Μηλίνας και θύμα ένα 8χρονο παιδί από την Ιταλία, που ενώ έπαιζε χτυπήθηκε από το ρεύμα γυμνών καλωδίων του δημοτικού φωτισμού, ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου, την περασμένη εβδομάδα.
Η προκαταρκτική ανατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και το διερευνώμενο αδίκημα είναι η σωματική βλάβη από αμέλεια. Επίσης. ζητείται να διερευνηθεί ποιός είναι ο αρμόδιος για την τοποθέτηση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού στην περιοχή, όπως και να ληφθεί ανωμοτί κατάθεση από δύο πιθανόν υπαλλήλους του Δήμου που αναζητούνταν στα όρια του αυτοφώρου.
Σημειώνεται ότι το περιστατικό είχε απασχολήσει και θορυβήσει την κοινή γνώμη. Ήταν βράδυ Παρασκευής, όταν το αγόρι που έκανε διακοπές με τους γονείς του στην περιοχή, ενώ έπαιζε στη γέφυρα που υπάρχει στην παραλία του χωριού, «χτυπήθηκε» από ρεύμα από γυμνά καλώδια κολώνας δημοτικού φωτισμού στην παραλία.
Στο σημείο είχε επικρατήσει πανικός, ευτυχώς όμως το παιδί συνήλθε γρήγορα και λίγο αργότερα ασθενοφόρο το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αργαλαστής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.