Πρώτη στην Ψυχολογία του ΕΚΠΑ η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου

Η απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου που έκοψε πρώτη το νήμα των πανελλαδικών στα ΓΕΛ του νομού

Όχι μόνο κατάφερε να κόψει το νήμα των πανελλαδικών εξετάσεων πρώτη στα ΓΕΛ της Μαγνησίας, όχι μόνο κατάφερε να εισαχθεί στην πρώτη της επιλογή, που είναι η Ψυχολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά κατάφερε και την πρώτη θέση εισαγωγής στην εν λόγω σχολή.

Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, απόφοιτη του Μουσικού Σχολείου Βόλου με 19488 μόρια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και όπως δήλωσε στο Magnesianews.gr ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα δια ζώσης μαθήματα και η νέα της φοιτητική πραγματικότητα.

Η Κωνσταντίνα έγραψε 19 στην Έκθεση, 20 στην Κοινωνιολογία, 19.7 στην Ιστορία και 19.3 στα Αρχαία. Λάτρης των τεχνών,  τόνισε πως την ενδιέφερε πάντα η Ψυχολογία, καθώς είναι μια ανθρωποκεντρική Σχολή. Φυσικά, έχοντας την αγάπη και το μεράκι των τεχνών, αποτελεί και μια επιστήμη που μπορεί να συνδυαστεί και με τις Τέχνες.

Για την Κωνσταντίνα ο στόχος επιτεύχθηκε και το μεγάλο της χαμόγελο, όπως και η αισιοδοξία της για το μέλλον σφραγίζουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την επιτυχία της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.