Πρωτιά στη Μαγνησία για τον Αντώνη Σολδάτο με 19460 μόρια- Μεγάλη διάκριση και για τον Γιάννη Σολδάτο

Από το 3ο ΓΕΛ Βόλου

Την πρωτιά τόσο στο σχολείο του όσο και στα ΓΕΛ της Μαγνησίας κατέκτησε ο Αντώνης Σολδάτος, από το 3ο ΓΕΛ Βόλου συγκεντρώνοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις 19460 μόρια. Στόχος του το  Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, που φαίνεται θα γίνει πραγματικότητα. Η χρονιά για τον Αντώνη ήταν δύσκολη, κουραστική με το διάβασμα να είναι συνεχές και της ίδιας έντασης από την Β Λυκείου.

Ο ίδιος γνώριζε ότι έχει γράψει πολύ καλά στις πανελλαδικές, εξεπλάγην όμως με τον πολύ καλό βαθμό της Έκθεσης που πέτυχε, καθώς δεν περίμενε να ζητηθεί προς ανάλυση ένα κοινωνικό θέμα επικαιρότητας.

Ο Αντώνης όμως έχει πολλούς λόγους να χαίρεται καθώς ο δίδυμος αδερφός του Γιάννης Σολδάτος κατάφερε να διακριθεί συγκεντρώνοντας 18575 μόρια, με στόχο κι εκείνος την ίδια σχολή.

Ο Αντώνης είχε ως μεγάλη αγάπη τα Μαθηματικά, τη Φυσική και τη Ρομποτική συμμετέχοντας ακόμη και στη Γ Λυκείου σε πανελλήνιες εξετάσεις , ενώ από την άλλη ο Γιάννης έχοντας ως αγάπη του το ποδόσφαιρο, παρά το πρόγραμμα διαβάσματος, συνέχισε να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πηλέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.