Ψευτογιατρός : «Βροχή» οι καταγγελίες

Μοίραζε ελπίδες και θεραπείες με το… τσουβάλι, σύμφωνα με μαρτυρίες

Οι καταγγελίες των θυμάτων συνεχίζονται, ενώ οι αστυνομικές αρχές εικάζουν ότι ο ψευδογιατρός έχει πάρα πολλά χρήματα από τις εξαπατήσεις και τα αναζητούν σπίτι του. Ο ψευδογιατρός απομυζούσε μεγάλα ποσά από βαριά πάσχοντες πουλώντας τους ελπίδα και θεραπείες με το τσουβάλι. Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα και τις… άφθονες «επαγγελματικές ιδιότητες» είναι υπεύθυνος, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, για τον θάνατο τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι ακολουθώντας τις «ιατρικές οδηγίες» του κατέληξαν. Μεταξύ των θυμάτων του ήταν και ένας συγγενής πολιτικού, τον οποίο έπεισε ότι θα μπορέσει να τον χειρουργήσει.
Την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από ανθρώπους τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται, είτε στα επιβεβαιωμένα περιστατικά εξαπάτησης, είτε στις νέες καταγγελίες που έγιναν τόσο στην Αττική, όσο και στην επαρχία, καθώς και στον Βόλο, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ψευτογιατρού.

Παιδαριώδεις διαγνώσεις

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το παραλήρημα του ψευτογιατρού, το οποίο είναι γεμάτο σκόρπιες ιατρικές ορολογίες, ασυνάρτητους συσχετισμούς και παιδαριώδεις διαγνώσεις, παρουσιάζει σήμερα αποκλειστικά το MEGA. O ψευτογιατρός, αυτή τη φορά, συμπεραίνει ότι ο ασθενής του πάσχει από το συκώτι του το οποίο, όπως λέει, δουλεύει υπερωρίες και εξηγεί τι πρέπει να κάνει για να το ξεκουράσει.
«Σίγουρα έχεις κάποιο θέμα με το συκώτι. Να μπορέσει να αποτοξινωθεί. Γιατί αυτό τι μας δείχνει; Μας δείχνει ότι από τη στιγμή που ξεκούρασες το συκώτι, άρχισες να καταπολεμάς τις τοξινώσεις. Που σημαίνει ότι έχεις πυκνές τοξινώσεις στον οργανισμό. Δεν παίζει ρόλο αν είμαστε παχείς ή αδύνατοι. Μπορεί να έχουμε όλοι λιπώδη διείσδυση στο συκώτι. Ανάλογα το τι τρώμε. Μπορεί να δεις έναν χοντρό και να μην έχει κι έναν αδύνατο να έχει. Τα σημάδια αυτά σε συνεργασία με τις ερυθριάσεις που έχεις, τα αγγεία που φαίνεται ότι είναι διεσταλμένα και ότι έχεις κάποια ψιλή ακμή εδώ πέρα… κάποια στίγματα, αυτά είναι σημάδια ότι το συκώτι, δουλεύει υπερωρίες. Κουράζεται. Πρέπει να το ξεκουράσουμε» φέρεται να λέει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.