Πτώμα γυναίκας έξι μήνες στα αζήτητα, ζητά ταυτότητα-Είναι η Βολιώτισσα;

Πώς βρέθηκε...

Εντοπίστηκε λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης που κατά δήλωση της συγκατοίκου της χάθηκε στις 22 ή 23 Αυγούστου.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά και παραμένει στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες .

Δεν κατέστη δυνατόν να ταυτοποιηθεί και φυλάσσεται από τότε στα ψυγεία του νεκροτομείου Πειραιά. To DNA που έδωσε πριν λίγες μέρες ο βιολογικός πατέρας της αγνοούμενης, θα δώσει και την οριστική απάντηση στο θρίλερ…

Το «Τούνελ» έψαχνε στα αζήτητα…
Το «Τούνελ» από την πρώτη στιγμή είχε πληροφορηθεί την ύπαρξη της σορού στα αζήτητα αλλά οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου δεν έδωσαν ποτέ ξεκάθαρες απαντήσεις στα επίμονα ερωτήματα της εκπομπής.

Το γεγονός ότι η δήλωση εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά καθυστέρησε τέσσερις μήνες, δυσκόλεψε την διαδικασία ταυτοποίησης. Η αλλοίωση της σορού δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την διαδικασία.

Το τμήμα Ασφαλείας της Κυψέλης που έγινε η δήλωση της εξαφάνισης, δεν μπήκε στον κόπο να κάνει σχετική έρευνα στα αζήτητα. Με επιμονή της εκπομπής κινήθηκε η διαδικασία της έρευνας και έγιναν αυτά που θα έπρεπε να είχαν γίνει από την πρώτη στιγμή . Καθοριστική ήταν η αναληψη της υπόθεσης απο τους έμπειρους ανδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής που ζήτησαν αμέσως δείγμα DNA .

Πώς βρέθηκε…
Η σορός που βρισκόταν σε αρχική σήψη, εντοπίστηκε από τους επιβάτες θαλαμηγού με σημαία Μάλτας οι οποίοι και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο Πόρου.

Το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού που έσπευσε στο σημείο, την περισυνέλεξε. ‘Ήταν ηλικίας 50-55 ετών με ύψος γύρω στο 1,70. Φορούσε μαύρο μπικίνι με αθλητικό σουτιέν γνωστής εταιρίας. Στα μαύρα μαλλιά της είχε ένα ροζ κοκκαλάκι.

Από την έρευνα του Λιμενικού που επιλήφθηκε της υπόθεσης, φαίνεται να προκύπτει πως η γυναίκα που εντοπίστηκε στον Πόρο πιθανότατα να είναι η λουόμενη που εθεάθη στην Παραλία ΕΔΕΜ του Φαλήρου το βράδυ της 20ης Αυγούστου.

Μια γυναίκα που άφησε ένα τσαντάκι χωρίς στοιχεία στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα.

Λουόμενος που την είδε παρατήρησε την επόμενη ημέρα στις 21 Αυγούστου ότι τα προσωπικά της αντικείμενα βρίσκονταν στο σημείο που τα είχε αφήσει το προηγούμενο βράδυ και έτσι ειδοποίησε τις αρχές.

“Βλέπουν” ατύχημα…
Οι αξιωματικοί του λιμενικού υποστηρίζουν πως πρέπει να είναι η ίδια γυναίκα καθώς ταιριάζουν τόσο η απόσταση των 27 Ναυτικών μιλιών με τα ρεύματα που επικρατούσαν στην θαλάσσια περιοχή όσο και το διάστημα των 3,5 ημερών που μεσολάβησε ως τον εντοπισμό της.

Η εικόνα της σορού δεν έδωσε στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Τα αίτια θανάτου σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση είναι απροσδιόριστα. Η ιστολογική εξέταση ήταν αδύνατο να γίνει λόγω της σήψης. Τα τοξικολογικά ευρήματα δείχνουν λήψη αγχολυτικής φαρμακευτικής ουσίας που χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πιθανότερη την εκδοχή του ατυχήματος.

Πηγή: anikolouli.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.