«Εφυγε» 56χρονος Βολιώτης μετά από μάχη με τον κορωνοϊό

Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Την τελευταία του πνοή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας άφησε ένας 56χρονος Βολιώτης. Πρόκειται για τον Κώστα Καραΐσκο, ο οποίος είχε εισαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ με κορωνοϊό, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάστασή του φέρεται να βελτιώθηκε και εξήχθη της ΜΕΘ στις 8 Ιανουαρίου, όμως αναγκάστηκε να εισαχθεί εκ νέου την επόμενη μέρα καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Δυστυχώς σήμερα κατέληξε στις 4.30 περίπου το απόγευμα, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία του Βόλου. Ο εκλιπών ήταν πολύ γνωστός στο Βόλο, μεταξύ άλλων, για την ενασχόλησή του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τον οποίο δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται, ενώ διατηρούσε και συνεργείο μοτοσυκλετών στην οδό Αθηνών. Μέχρι πρόσφατα μάλιστα λάμβανε μέρος σε αγώνες scramble και μότοκρος, δείχνοντας ακμαίος και παθιασμένος για τη ζωή και το άθλημά του. Οι φίλοι του από τη Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου τον αποχαιρετούν με μηνύματά τους στο διαδίκτυο. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 14.00.

Η ΜΟΤΟΛΕΒ αποχαιρετά τον Γκας

Σε ανακοίνωσή της με αφορμή τον πρόωρο θάνατο του 56χρονου Κώστα Καραϊσκου, η διοίκηση της ΜΟΤΟΛΕΒ αναφέρει:

Σήμερα το μεσημέρι χάσαμε έναν φίλο. Χάσαμε ένα από τα παλιά μας μέλη. Χάσαμε τον άνθρωπο που ήταν γνωστός στην κοινωνία του Βόλου για τις γνώσεις και την προσωπικότητά του.
Χάσαμε τον Κώστα Καραΐσκο, μηχανικό μοτοσυκλετών με συνεργείο στην λεωφόρο Αθηνών, που όλοι τον ξέραμε σαν Γκας…
Καλές βόλτες στις διαδρομές του ουρανού φίλε μας ! Από το Δ.Σ αλλά και το σύνολο των μελών της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β, θερμά συλλυπητήρια.