«Έκρηξη» νοσηλευόμενων στο Νοσοκομείο Βόλου- 20 οι ασθενείς με κορωνοϊό

Νοσηλεύονται έντεκα θετικοί ασθενείς στον ιό και οι εννέα από το Κέντρο Αποκατάστασης

Στα όριά τους είναι γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Βόλου, που εδώ και μήνες δίνουν τη δική τους καθημερινή μάχη με τον κορωνοϊό. Το τελευταίο διάστημα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θετικά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Βόλου, με τον αριθμό να φτάνει αυτή τη στιγμή τους έντεκα και τις ηλικίες τους να κυμαίνονται από 50 έως 70 ετών. Ωστόσο, εξαιτίας και των εννέα νοσηλευόμενων Κέντρου Αποκατάστασης της πόλης, που βρέθηκαν χθες θετικοί στον ιό, το Νοσοκομείο πλέον περιθάλπει 20 θετικούς ασθενείς.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευόμενων με κορωνοϊό, που έχει σημειωθεί στο Νοσοκομείο Βόλου από την αρχή της πανδημίας
Η παλιά Β’ Παθολογική έχει μετατραπεί σε κλινική covid και οι γιατροί, με πολλές ελλείψεις προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους κάτω από δύσκολες συνθήκες. Το ευτύχημα στην όλη κατάσταση είναι πως οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με κορωνοϊό έχουν ήπια συμπτώματα, όμως η φροντίδα τους εξακολουθεί να παραμένει καθημερινή και αδιάλειπτη από το ελάχιστο και κουρασμένο προσωπικό, που καταβάλει προσπάθειες από την αρχή της πανδημίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.