“Κλείδωσε” το οικόπεδο της Παρασκευοπούλου για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης υπό τον Υπουργό κ. Κώστα Τσιάρα

«Κλείδωσε» σήμερα στο Υπ. Δικαιοσύνης το έργο της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου στο Βόλο, στο δημοτικό οικόπεδο της οδού Παρασκευοπούλου στη Νέα Ιωνία που θα έρθει προς έγκριση στην διυπουργική επιτροπή την άλλη εβδομάδα προκειμένου να ενταχθεί προς χρηματοδότηση μαζί με άλλα δικαστικά κτήρια σε άλλες περιοχές της χώρας.
Στη συνάντηση υπό τον Υπουργό κ. Κώστα Τσιάρα μετείχαν ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος, η υφυπουργός παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Χρ. Μπουκώρος και ο βουλευτής κ. Θαν. Λιούπης
“Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις, έχουμε καταβάλει τεράστια προσπάθεια προκειμένου να ωριμάσει μια πρόταση και να ενταχθεί στην επόμενη υπουργική Επιτροπή, η οποία θα πάρει τις αποφάσεις για τη χρηματοδότηση μέσω ΣΔΙΤ της ανέγερσης αρκετών Δικαστικών Μεγάρων σε όλη την Επικράτεια. Νομίζω οτι έχει εκφραστεί η ομόφωνη πρόθεση όλων να προχωρήσουμε και να δώσουμε τις όποιες λύσεις έτσι ώστε ένα βασικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Βόλου, για να έχει ένα νέο, σύγχρονο Δικαστικό Μέγαρο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μίας σύγχρονης πραγματικότητας να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό”, τόνισε ο Υπουργός Δικαιοσύνης σε δηλώσεις του, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και την αισιοδοξία τους πως ο Βόλος σύντομα θα αποκτήσει ένα νεο Δικαστικό Μέγαρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.