«Κωλοτούμπα» Μπέου για Μαρινάκη: Από αρχηγός συμμορίας, έγινε «ταλαιπωρημένος» από τα στημένα (ηχητικό)

«Επίθεση» φιλίας από τον Δήμαρχο Βόλου στον ισχυρό επιχειρηματία και πρόεδρο του Ολυμπιακού

Μόνο μαντήλι να κλάψει δεν έδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον Αχιλλέα Μπέο, όταν εκείνος αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρώντας τον «αδικημένο» και «ταλαιπωρημένο» από την δικαιοσύνη. Τι κι αν τον Αύγουστο του 2015 ο δήμαρχος Βόλου έλεγε σε ραδιοφωνική του εκπομπή, εστιάζοντας στην αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση «Koriopolis» πως ο «εισαγγελέας είχε μόνο ένα μέλημα την αθώωση Μαρινάκη και πως αφού έγιναν τεράστια λάθη κατά τη δικογραφία… σωστά αθωώθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός» ή το ότι αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τα… στημένα παιχνίδια, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ισχυρός παράγοντας του Παναθηναϊκού επηρέασε τον Εισαγγελέα Εφετών Π. Πούλιο προκειμένου να αθωωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πριν 1,5 χρόνο είχα κάνει αίτηση εξαίρεσης του κου Πούλιου. Κι αυτό διότι είναι κάτοχος διαρκείας του Παναθηναϊκού. Ο άνθρωπος που επηρέασε τον κ. Πούλιο για λογαριασμό του κ. Μαρινάκη είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Εγώ δίνω αυτή την πληροφορία και ας το ψάξει η δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες μου μέχρι τώρα έχουν δικαιωθεί 100%. Το αν το ξέρω το πρόσωπο ή όχι θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Αν θέλει η δικαιοσύνη, θα το μάθει. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να λάμψει η αλήθεια.» Τον Σεπτέμβριο του 2016, σε άλλη του συνέντευξη στον Metropolis ο Αχ.Μπέος είχε χαρακτηρίσει τον κ. Μαρινάκη «αρχηγό συμμορίας» που ελέγχει το ποδόσφαιρο, καθιστώντας τον υπεύθυνο για όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό τα τελευταία χρόνια.

Και να ήταν μόνο αυτό που έχει πει εναντίον του Μαρινάκη ο Μπέος; Εγκυκλοπαίδεια κάνεις με τις συνεντεύξεις και τα όσα έχει καταμαρτυρήσει εναντίον του ισχυρού άντρα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Στο σήμερα, ο Αχιλλέας Μπέος παραχώρησε συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη και κάνοντας μια μεγαλοπρεπή «κωλοτούμπα» δήλωσε ότι η Δικαιοσύνη έχει ταλαιπωρήσει άδικα τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στην υπόθεση με τα στημένα…

«Ο κ.Μαρινάκης και αυτός έχει αδικηθεί και έχει ταλαιπωρηθεί σε πολλά πράγματα από τη δικαιοσύνη. Για να το ξεκαθαρίσουμε το πράγμα. Λίγα έχει ακούσει; Λίγα του έχουν προσάψει; Λίγες κατηγορίες; Λίγη λάσπη;», τόνισε.

Ωστόσο, νωρίτερα ο Αχιλλέας Μπέος είχε καλέσει τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού… «Να σταματήσει κάποια στιγμή ο κ. Μαρινάκης να άπτεται και να φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας. Η συμπεριφορά του δημόσια, άπτεται και φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας και αυτό δεν τιμάει κανέναν, πρώτα από όλα εμάς του πολίτες», ανέφερε και συνέχισε:

A.M.:«Είναι μεγάλος επιχειρηματίας, μπράβο του, μέχρι εκεί… Δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη δύναμης. Ξέρουμε εμείς ποιες είναι οι δυνατότητές του. Επίδειξή δύναμης να την κρατήσει για τον εαυτό του». «Να σταματήσει κάποια στιγμή ο κ. Μαρινάκης να άπτεται και να φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας. Η συμπεριφορά του δημόσια, άπτεται και φέρεται ως κυβερνήτης της χώρας και αυτό δεν τιμάει κανέναν, πρώτα από όλα εμάς του πολίτες. Είναι μεγάλος επιχειρηματίας, μπράβο του, μέχρι εκεί… Δεν χρειάζεται να κάνει επίδειξη δύναμης. Ξέρουμε εμείς ποιες είναι οι δυνατότητές του. Επίδειξή δύναμης να την κρατήσει για τον εαυτό του».

Κ.Θ.: Μήπως τον αδικείτε;

A.M.: «Λέω ότι η συμπεριφορά του σε δημόσιους χώρους, δείχνει, τέτοια εικόνα. Μπορεί να κάνω λάθος. Εγώ το εκλαμβάνω έτσι, αλλά και πολλοί πολίτες. Τι δυνατότητες έχει ο κ. Μαρινάκης ως μεγαλοεπιχειρηματίας τις γνωρίζουμε όλοι. Μπράβο του. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα. Δεν είναι ανάγκη να κάνει επίδειξη δύναμης, με αυτή την έννοια το λέω. Δεν είμαι σε θέση να πάρω τη θέση του νομικού επιτελείου που έχει ο κ. Μαρινάκης, θα πω όμως με το χέρι στην καρδιά –και το εννοώ αυτό, μπορεί να είμαι σε κόντρα και να έχω πει πολλά για τον Μαρινάκη, και θα συνεχίσω να λέω- ο κ. Μαρινάκης και αυτός έχει αδικηθεί και έχει ταλαιπωρηθεί σε πολλά πράγματα από τη δικαιοσύνη. Για να το ξεκαθαρίσουμε το πράγμα. Λίγα έχει ακούσει; Λίγα του έχουν προσάψει; Λίγες κατηγορίες; Λίγη λάσπη; Σε πολλά από αυτά που έχει κατηγορηθεί, η εκτίμησή μου είναι ότι είναι λάθος (σ.σ. τα όσα του προσάπτουν), έχει δίκιο και έχει ταλαιπωρηθεί. Δεν μπορεί να έχει σχέση με την υπόθεση με το Noor1. Θεωρώ ότι είναι λάθος και η κατηγορία για τα στημένα. Ότι προσπαθεί για την εύνοια της ομάδας του και να επηρεάσει καταστάσεις, αυτό είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν ξέρω πως το κάνεις αυτό… Είναι άλλο να στήσεις ένα παιχνίδι και να έχεις οικονομικό όφελος παίζοντας στοίχημα, και άλλο είναι, με άλλους τρόπους, δεν ξέρω πώς και τι, να θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα σου να μην χάσει ή να κερδίσει. Είναι διαφορετικά πράγματα. Είχε έρθει στο Βόλο και ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που ένας παράγοντας του Ολυμπιακού ή αύριο της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, να τον φιλοξενήσω. Τον συνόδευσα να κάτσει στην κερκίδα των οργανωμένων».

Ακούστε τα σχετικά ηχητικά αποσπάσματα