“Ο Καρεκλίδης είναι ομοφυλόφιλος” η απάντηση Μπέου στο δημοσίευμα της “Μαγνησίας”

Για τη δωρεάν διαμονή της οικογένειάς του σε δημοτικό ξενοδοχείο της Πορταριάς

Πανικό και εκνευρισμό προκάλεσε για ακόμη μία φορά στον Αχιλλέα Μπέο, δημοσίευμα της εφημερίδας “Μαγνησία” αναφορικά με την δωρεάν διαμονή του ιδίου και της οικογένειάς του σε ξενοδοχείο της Πορταριάς που είναι μεφαλοοφειλέτης του Δήμου Βόλου και του οποίου οι οφειλές ρυθμίστηκαν εν μέσω καραντίνας από την Οικονομική Επιτροπή. Ο κ. Μπέος χαρακτηρίζει συκοφαντικό και δυσφημιστικό του δημοσίευμα, προαναγγέλλοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Χωρίς να δίνει ουσιαστικές απαντήσεις για τη σκανδαλώδη επιλογή του να διαμένει δωρεάν αυτός και η οικογένειά του δωρεάν σε πολυτελές ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του δήμου που θα έπρεπε να είναι κλειστό και του οποίου διαχειριστής οφείλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στα δημοτικά ταμεία, προσφεύγει σε χυδαιότητες κατά του εκδότη της εφημερίδας “Μαγνησία” Αρχιμήδη Καρεκλίδη υπαινισσόμενος ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αδυνατώντας να αντιληφθεί ότι οι ενέργειές του συνιστούν μέγιστο πολιτικό και ηθικό σφάλμα, ενδεχομένως και ποινικό αδίκημα, καταφεύγει στη γνωστή χυδαιότητα που χαρακτηρίζει ανθρώπους της νύχτας όπως και ο ίδιος για να απαξιώσει όσους του ασκούν κριτική. Με τον ίδιο τρόπο βεβαίως που προαναγγέλλει την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη, απαντούμε κι εμείς ότι με του που θα ανοίξουν τα δικαστήρια θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα της “Μαγνησίας” προκειμένου να να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες. Για τις υπόλοιπες χυδαιότητες που αναφέρει σε βάρος του Αρχιμήδη Καρεκλίδη ας τον κρίνουν οι πολίτες. Σε κάθε περίπτωση είμαστε διαθέσιμοι να υποβληθούμε ακόμη και σε τεστ ανδρισμού σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα θέσει ο ίδιος ο κ. Μπέος, προκειμένου να μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να διαμένουμε σε αυτή την πόλη, στην περίπτωση που κινδυνεύουμε να μας στείλει σε κανένα γκουλάγκ.

Η απάντηση του Δημάρχου Βόλου στο δημοσίευμα της “Μαγνησίας”:

Ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής η βρομιά και η αλητεία της οικογένειας Καρεκλίδη, των γνωστών φοροφυγάδων που ανενόχλητοι ζουν παρασιτικά σε βάρος των πολιτών του Βόλου, παίρνοντας επιταγές ευκολίας (!) με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς, με το νέο άκρως συκοφαντικό και δυσφημιστικό δημοσίευμα σε βάρος μου, που με εμφανίζει να προβαίνω σε χαριστική ρύθμιση υπέρ ενός επιχειρηματία της πόλης μας γιατί με φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του.

Ξεκαθαρίζω ότι η ρύθμιση των οφειλών που έγινε από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία έγινε με βάση το άρθρο 110 του Ν.4611/2019 που ασφαλώς δεν ψήφισα ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από τη Δημοτική Αρχή, αλλά ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή και ισχύει για το σύνολο των Δήμων της χώρας. Με το Νόμο αυτό ρυθμίστηκαν οι οφειλές ΟΛΩΝ των πολιτών και επιχειρήσεων προς τους Δήμους με τη δυνατότητα να τις αποπληρώσουν σε 100 δόσεις, αφού προηγουμένως έγιναν οι περικοπές των προσαυξήσεων και προστίμων που και πάλι ο ίδιος Νόμος προβλέπει και είναι κοινές για ΟΛΟΥΣ.

Το γεγονός ότι η έγκριση έγινε από την Οικονομική Επιτροπή στις 16 Μαρτίου οφείλεται στο ότι για μεγάλα ποσά οφειλών απαιτείται επικαιροποίηση της αίτησης, που ούτως ή άλλως είχε κατατεθεί εμπρόθεσμα, και μαζί με την συγκεκριμένη εγκρίθηκαν δεκάδες αιτήσεις ρύθμισης οφειλών ισάριθμων επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς ότι για τον αμφιλεγόμενο, για πολλά, Αρχιμήδη Καρεκλίδη τέτοια επίδειξη αισχρότητας, κακοήθειας και διαστροφής, δεν δικαιολογείται ούτε από πιθανές ιδιαίτερες πλευρές της προσωπικότητας του. Ετσι λοιπόν σύντομα, ευθύς ως αποκατασταθεί η κανονικότητα στη λειτουργία και της Δικαιοσύνης, θα κληθεί να αντιμετωπίσει μήνυση και αγωγή και να αποδείξει τους άθλιους ισχυρισμούς του, που προφανώς τους έχει υπόψη του από το περιβάλλον στο οποίο… ανδρώθηκε.

ΥΓ. Επειδή πολύ ασχολείται με το δάχτυλό μου, αν το κουνάω και που, αν θέλει ας μας εξηγήσει τον λόγο. Εμείς τον φανταζόμαστε, αλλά πάλι κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.