“Πέταξε” στην κορυφή των ΓΕΛ της Μαγνησίας ο Βασίλης Σκιαθίτης με 19510 μόρια

Μαθητής του 2ου ΓΕΛ Βόλου

Ισορροπημένος, με λόγο που θα ζήλευαν ενήλικοι ο Βασίλης Σκιαθίτης, απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Βόλου “πέταξε” στην κορυφή των πανελλαδικών εξετάσεων και κατάφερε να συγκεντρώσει 19510 μόρια, που μέχρι στιγμής είναι το υψηλότερο στη Μαγνησία.

Ο Βασίλης στοχεύει στην Ιατρική, ένας στόχος δικός του, αν και το οικογενειακό του περιβάλλον, λόγω των γιατρών γονιών του και οι προσλαμβάνουσές του έπαιξαν τον ρόλο τους. “Μου αρέσει αυτή η επιστήμη, θέλω να προσφέρω και να βοηθώ τους ανθρώπους”, δήλωσε μεταξύ άλλων στο magnesianews.gr.

Ο απόφοιτος του 2ου ΓΕΛ Βόλου αισθάνεται δικαιωμένος για το αποτέλεσμα και πως οι κόπου του ανταμείφθηκαν, καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά, όμως με τη θέλησή του και σκληρή δουλειά κατάφερε να κάνει πράξη τον στόχο του. Δεν παραμέρισε την κοινωνική του ζωή καθ΄όλη τη διάρκεια της απαιτητικής αυτής χρονιάς, αν και περιόρισε τα ενδιαφέροντά του, καθώς ένα βασικό τμήμα του χρόνου του είχε αφιερωθεί στο διάβασμα.

Όπως σημείωσε, η προετοιμασία του δεν ξεκίνησε από την Γ’ Λυκείου αν και αυτή την χρονιά η προσπάθεια εντάθηκε. Χαρούμενος και ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα των κόπων του ο Βασίλης κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς ο πρώτος μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.