“Στο βρόντο” πάνω από 1 εκ. ευρώ, σε Μουσείο μετατρέπεται το δημοτικό μπουζουξίδικο!

Μετά το αδιέξοδο έκδοσης άδειας λειτουργίας ως συνεδριακό επιχειρείται αλλαγή της φυσιογνωμίας

“Στο βρόντο” πάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ που δαπανήθηκε για την μετατροπή του εκθεσιακού κέντρου στη Λ.Αθηνών σε συνεδριακό κέντρο, αφού με εισήγηση που έρχεται προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, ο Δήμος Βόλου θα αποφασίσει να το μετατρέψει σε Μουσείο παραχωρώντας το δωρεάν στην Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ” για τη φιλοξενία της συλλογής του ομώνυμου μουσείου.

. Μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκε η Δημοτική Αρχή Μπέου και την αδυναμία έκδοσης άδειας λειτουργίας ως συνεδριακό κέντρο, αφού δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, το πρώην εκθεσιακό είχε μετατραπεί σε δημοτικό μπουζουξίδικο, με τον Δήμο Βόλου να φιλοξενεί εκεί πλήθος λαϊκών τραγουδιστών, ενώ πρόσφατα είχε διοργανωθεί και πριβέ κορωνοπάρτι για φίλους του Δήμαρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Προκύπτουν πλέον σοβαρές ευθύνες για την οικονομική διαχείριση της Δημοτικής Αρχής Μπέου η οποία χωρίς κανένα σχεδιασμό και στρατηγική, δαπάνησε σημαντικούς οικονομικούς πόρους για κάτι το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.