Σε εξέλιξη και υπό αστυνομική παρουσία η κινητοποίηση της Επιτροπής Πολιτών (photos)

Στην Π.Ε. Μαγνησίας, με τη συμμετοχή και άλλων συμπολιτών και στόχο να σταματήσει η καύση rdf

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί, η κινητοποίηση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών”, στο προαύλιο του κτιρίου όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας χωρίς ωστόσο να παρεμποδίζεται η λειτουργία. Ταυτόχρονα, στο γύρω από το κτίριο έχουν παραταχθεί αρκετές δυνάμεις της αστυνομίας για την αποτροπή τυχόν απρόοπτων γεγονότων.
Οι δυνάμεις της Αστυνομίας συγκεκριμένα, βρίσκονται διακριτικά στην οδό Αναλήψεως και στην πίσω πλευρά του κτιρίου, επί της οδού Αντωνοπούλου.

Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν προγραμματίσει διάφορα δρώμενα ενώ έχουν τοποθετήσει στην είσοδο τραπεζάκι και σερβίρουν καφέ, ενώ στον χώρο έχει στηθεί επίσης έκθεση με έργα Βολιωτών καλλιτεχνών εμπνευσμένα από τον αγώνα ενάντια στην καύση σκουπιδιών.
Όπως έχει γνωστοποιήσει η Επιτροπή, “η κατάληψη θα λήξει με την έναρξη της συναυλίας από έντεχνα και ροκ σχήματα, σήμερα Τετάρτη 16/10 στις 7.30 μμ στην Πλατεία Ελευθερίας. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα μας παίζουν και τραγουδούν οι Χριστίνα Κουλάκου και Τάσος Κουλούρης, οι Πας a tempo και οι Πάλσαρ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά – αυτούς και τους τεχνικούς της συναυλίας – που συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 17/10, καλούμε όλο τον κόσμο σε συγκέντρωση στήριξης του δίκαιου αγώνα μας έξω από τα δικαστήρια στις 9.30 το πρωί και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της δίκης.
Να είμαστε όλοι εκεί! Να δείξουμε ξανά και δυναμικά ότι δεν θα αφήσουμε να γίνει ο Βόλος ο αποτεφρωτήρας της Ευρώπης, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία εταιρεία να κερδίζει σε βάρος της υγείας μας και των παιδιών μας, ότι διεκδικούμε τη ζωή!»




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.