Σε πνεύμα ενότητας η παράδοση-παραλαβή στον ΟΛΒ

Συνάντηση με τους εργαζομένους για τη νέα διοίκηση παρόντος του τ. προέδρου Θρ.Σταυριδόπουλου

Σε φιλικό κλίμα, όπως αποδεικνύεται και από τα σχετικά φωτογραφικά ενσταντανέ, πραγματοποιήθηκε σήμερα και η τυπική παράδοση-παραλαβή στον Οργανισμό Λιμένα Βόλου, παρόντος και του τέως προέδρου του οργανισμού κ. Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου και των κ.κ. Παντελή Σκάγιαννη και Γιώργου Τοζίδη που τον διαδέχτηκαν στις θέσεις του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το οργανισμός “ότι σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία του Οργανισμού, συνάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΟΛΒ ΑΕ κ. Σκάγιαννη Παντολέοντος, του Δ/ντος Συμβούλου της ΟΛΒ ΑΕ κ. Τοζίδη Γεωργίου, του πρώην Προέδρου & Δ/ντος Συμβούλου κ. Σταυριδόπουλου Θρασύβουλου, παρουσία και του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της ΟΛΒ ΑΕ.
Στη συνέχεια υπήρξε μια ενημέρωση επί των γενικότερων θεμάτων και αργότερα ο Πρόεδρος της ΟΛΒ ΑΕ, ο Δ/νων Σύμβουλος, ο πρώην Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΟΛΒ ΑΕ και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΟΛΒ ΑΕ μετέβησαν στο Εμπορικό Λιμάνι όπου συναντήθηκαν με όλους τους εργαζόμενους και υπήρξε πνεύμα ενότητας και συνέχειας των στόχων ανάπτυξης και αναβάθμισης της ΟΛΒ ΑΕ και του λιμένα Βόλου.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.