Σε πνιγμό από φαγητό ο θάνατος του 54χρονου!

Στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

Σε πνιγμό από φαγητό οφείλεται ο θάνατος του 54χρονου Βολιώτη, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου και στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, στην παραλία του Βόλου, με έναν φίλο του, όταν πήρε κάτι για να φάει, αλλά φαίνεται ότι λόγω άλλων χρόνιων προβλημάτων υγείας, αντιμετώπισε πρόβλημα στην κατάποση της τροφής, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, χωρίς ο φίλος του να μπορέσει να τον βοηθήσει.
Ωστόσο ενημέρωσε άμεσα το ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου πήγε επί τόπου με ασθενοφόρο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο 54χρονος πέθανε από πνιγμονή, ωστόσο ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις, που όμως θα γνωστοποιηθούν τους επόμενους μήνες.
Για τον θάνατο του άτυχου άνδρα ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Βόλου, τονίζοντας αρχικά ότι ήταν αγνώστων στοιχείων, όμως το βράδυ της Δευτέρας ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για κάτοικο – εν ζωή – Βόλου.