Σε πρόγραμμα απεξάρτησης ο 43χρονος που χτύπησε την κόρη του στον Βόλο

Αναβλήθηκε η δίκη, για να ξεκινήσει ποινική διαμεσολάβηση

Το γεγονός ότι θέλει να κάνει απεξάρτηση από το αλκοόλ, η κατανάλωση του οποίου είναι η αιτία συχνών καυγάδων στην οικογένεια, έκανε γνωστό στο Δικαστήριο, ένας 43χρονος από τη Ρουμανία, που κατηγορούνταν για ξυλοδαρμό της 14χρονης κόρης του.
Ο άνδρας συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων και έμεινε κρατούμενος μέχρι χθες, που οδηγήθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου προσώπου.
Η εισαγγελέας έδρας εξήγησε στον κατηγορούμενο, που εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με τη σύζυγο και την ανήλικη κόρη του, ότι υπάρχει η δυνατότητα ποινικής διαμεσολάβησης, με τον όρο να παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησής του από το αλκοόλ, κάτι που η πλευρά του κατηγορούμενου, δέχτηκε δια του συνηγόρου υπεράσπισης.
Η σύζυγος του κατηγορούμενου και η ανήλικη κόρη τους δεν μίλησαν στο Δικαστήριο, αλλά έφυγαν μαζί, αφότου αφέθηκε ελεύθερος.
Ο 43χρονος, μέσω του συνηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε άγριος ξυλοδαρμός, αλλά ότι χαστούκισε την κόρη του για να τη συνετίσει. Το παιδί φέρεται να είπε ότι η συμπεριφορά του πατέρα της δεν είναι επιθετική, αλλά όταν πίνει είναι εκτός εαυτού και δεν μπορεί να ελέγξει τις πράξεις του.
Ο Ρουμάνος, παραμονή των Χριστουγέννων καταγγέλθηκε από γείτονες για τον ξυλοδαρμό του 14χρονου κοριτσιού, μπροστά στα μάτια του αδερφού της. Οι φωνές τους ξεσήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι, που ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για ενδοικογενειακή απειλή και άσκηση σωματικής βίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.