Σφοδρή χιονόπτωση στη Σκόπελο χωρίς προβλήματα

Δρόμος που έχει καλυφτεί με χιόνι στην Σκόπελο όπου η κακοκαιρία συνεχίζεται, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Σκόπελος, μετά την σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε το νησί των Σποράδων, όπου το χιόνι έφθασε το 1 μέτρο, ακόμα και μέσα στην Χώρα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Γιάννης Χατζητρακόσας

Με σφοδρή χιονόπτωση έρχεται αντιμέτωπο το νησί της Σκοπέλου αυτή τη στιγμή με την εικόνα να είναι πιο έντονη στα ορεινά σημεία. Παρά ταύτα οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, τα μηχανήματα επιχειρούν και δεν υπάρχουν διακοπές ρεύματος και τηλεφώνου, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σκοπέλου, κ. Σταμάτης Περίσσης στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Δημήτρη Καρεκλίδη.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη σε όλα τα σημεία του νησιού, εφόσον η χιονόπτωση είναι έντονη, αλλά προς το παρόν να ελέγχεται. Δήλωσε ότι τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας επιχειρούν από χθες το βράδυ συνεχώς ρίχνοντας νερό για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς και πως ο περιφερειακός δρόμος είναι καθαρός. Ο κ. Περίσσης σημείωσε ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν διακοπές ρεύματος και τηλεφώνου, γεγονός που θα δυσκόλευε σίγουρα την κατάσταση του νησιού.

Όπως είπε τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και στη Σκόπελο, το δρομολόγιο όμως με το καράβι από τον Βόλο πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.