Σημαντικές οι πληγές της επόμενης μέρας…

Ξεκίνησαν παρεμβάσεις για τις ζημιές στο Δήμο Ν. Πηλίου απ΄τη Περιφέρεια

Ξεκίνησε τις παρεμβάσεις για αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσαν οι συνεχόμενες βροχές στο Δήμο Νοτίου Πηλίου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στη Συκή όπου σημαντική κατολίσθηση έκοψε τον δρόμο προς την παραλία «Πανταζή Άμμο». Στην Πάλτση όλο το επαρχιακό δίκτυο παρουσιάζει καθιζήσεις και χρειάζεται τεχνική υποστήριξη.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη βρέθηκε χθες στις περιοχές που επλήγησαν και μηχανήματα της Π.Ε. Μαγνησίας ξεκίνησαν αποκατάσταση ζημιών, απομακρύνοντας φερτές ύλες και καθαρίζοντας ρέματα.
Σύμφωνα με ανάρτηση της κας Κολυνδρίνη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επισκέφθηκε τις περιοχές Λύρη, Πλατανιά, Προμύρι, Πάλτση και Συκή, όπου γίνονται εργασίες αποκατάστασης, ενώ στο σημείο βρέθηκε ο δήμαρχος Ν. Πηλίου, μαζί με άλλους με αιρετούς του δήμου. «Συνεχίζουμε με έργα γιατί το επιτάσσει το χρέος και η συνείδηση μας και κατά κοινή ομολογία τα έργα μας και οι καθαρισμοί ρεμάτων έσωσαν τον τόπο», αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης που ευχαριστεί δημοσίως όσους βοήθησαν στις δύσκολες ώρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.