Σήμερα στο Πανθεσσαλικό “drive- through” rapid τεστ

Δωρεάν σε όλους όσοι το επιθυμούν και θα γίνεται στους πολίτες μέσα από τα αυτοκίνητά τους

Δειγματοληπτικά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, με τη διαδικασία drive-through rapid test, διοργανώνει στο Βόλο για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο χώρο του πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.
Τα δειγματοληπτικά αυτά τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, θα γίνονται δωρεάν σε όλους όσοι το επιθυμούν και θα γίνεται στους πολίτες μέσα από τα αυτοκίνητά τους και χωρίς να εξέλθουν από αυτά. Η διαδικασία αυτή γίνεται στα πλαίσια των δράσεων ελέγχου της διασποράς του ιού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και συνεργείο του ΕΟΔΥ, με τους πολίτες να ενημερώνονται μέσω τηλεφώνου για τα αποτελέσματα της εξέτασης.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι πολίτες, που δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Σε αυτή την δύσκολη περίοδο πρέπει όλοι με σύνεση, πειθαρχία και υπευθυνότητα να λάβουμε όλα τα μέτρα που μας υποδεικνύονται από τους ειδικούς επιστήμονες, προκειμένου να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη μάχη».
Σε καθημερινή βάση rapid test σε δημότες στο Δ. Ν. Πηλίου

Σε καθημερινή βάση rapid test σε δημότες στο Δ. Ν. Πηλίου. Συγκεκριμένα, Θα διεξάγονται δέκα τεστ, τα οποία θα γίνονται σε καθημερινή βάση, αρχής γενομένης την 18η Νοεμβρίου 2020, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής κατά τις ώρες 12:00μ.μ. – 13:00μ.μ. και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για ραντεβού απευθείας στο Κ.Υ. Αργαλαστής στο τηλέφωνο 24233 -50010.
Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν βάσει προγράμματος και για σήμερα Πέμπτη 19.11.2020 για δημότες της Δ.Ε. Σηπιάδος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.