Σκιάθος: Ασκήθηκε δίωξη κατά τεσσάρων για βιασμό κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος

Φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τη στιγμή της συνεύρεσης με 21χρονη τουρίστρια!

Στα Δικαστήρια οδηγήθηκαν την Κυριακή το μεσημέρι οι τέσσερις Έλληνες ηλικίας 27, 30, 28 και 26 ετών που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 21χρονης τουρίστριας από την Αυστρία που παραθέριζε στην Σκιάθο, για βιασμό.
Η εισαγγελέας υπηρεσίας τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατά συναυτουργία και για παράβαση του άρθρου 370 Α του Π.Κ. περί παραβίασης απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας. Και αυτό διότι οι κατηγορούμενοι φέρεται να βιντεοσκοπούσαν τη συνεύρεσή τους με τη νεαρή τουρίστρια, ενώ στη συνέχεια, τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, που είναι κάτοικοι Αθήνας, ζήτησαν και πήραν προθεσμία, κρατούνται και θα απολογηθούν αύριο Τετάρτη. Στο μεταξύ, η νεαρή τουρίστρια θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός, όπως κατήγγειλε, ενώ το κινητό τηλέφωνο στο οποίο υπάρχει το βίντεο, κατασχέθηκε και εξετάζεται από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή αλλοδαπή παραθέριζε στο νησί με τους γονείς της και το βράδυ της Παρασκευής γνώρισε τον 27χρονο Έλληνα που επίσης παραθέριζε στο νησί. Οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι υπήρξε συναίνεση από την πλευρά της νεαρής τουρίστριας και συνευρέθηκαν ερωτικά σε δωμάτιο, όπου ο ένας εκ των φερόμενων δραστών διέμενε, ενώ φέρονται να συμμετείχαν κι οι άλλοι νεαροί ηλικίας 30, 28 και 26 ετών που επίσης έκαναν διακοπές στο νησί. Η νεαρή κατάγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά από τους νεαρούς και το Σάββατο κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ. Σκιάθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.