Σκιάθος: Προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα και… «βγήκαν» από πάνω

Τρεις καταδικάστηκαν για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση

Δεν φτάνει που προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, τη «βγήκαν» και από πάνω κατά ενός 59χρονου, τρεις φίλοι, που ήταν μεθυσμένοι ενώ έκαναν διακοπές στη νησί, με αποτέλεσμα να καταδικαστούν.
Η υπόθεση τους εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με το Δικαστήριο να επιβάλλει συνολική ποινή 29 μηνών στον 32χρονο που χειροδίκησε κατά του άνδρα και από έξι μήνες στους άλλους δύο.
Οι τρεις φίλοι που καταδικάστηκαν ερήμην, κατηγορούνταν για τέσσερις πράξεις και συγκεκριμένα για ψευδή αναφορά στην αρχή, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας στον αστυνομικό που κλήθηκε στο περιστατικό, απλή σωματική βλάβη από πρόθεση, καθώς απώθησε βίαια τον 59χρονο, εξύβριση και απειλή.
Ακόμα στον 30χρονο και τον 32χρονο φίλο του, το δικαστήριο επέβαλε ποινή έξι μηνών με αναστολή και έφεση, για απειλή και εξύβριση.
Το ατύχημα στις 7 Αυγούστου του 2016 στις 6.30 το πρωί, στη Σκιάθο, όταν οι τρεις φίλοι 32, 30 και 32 ετών Έλληνες, επιστρέφοντας από ολονύχτια διασκέδαση στις 6:30 το πρωί, όντας μεθυσμένοι, συγκρούστηκαν με το αυτοκίνητο του 59χρονου Έλληνα με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.
Τότε κατέβηκαν κάτω και ζήτησαν τον λόγο από τον 59χρονο που πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά του, εξυβρίζοντας και απειλώντας τον, ενώ ο 32χρονος τον απώθησε βίαια, με τον 59χρονο να πέφτει στο οδόστρωμα χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, με τον μεσήλικα να υποβάλλει μήνυση κατά των τριών. Κάτι που είχε αποτέλεσμα την καταδίκη τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.